Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - 'صادق المهدی' رهبر 'حزب امت سودان'، خواستار پایان دادن به جنگ میان کشورهای عربی و اسلامی برای مبارزه با رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن مشترکی که کیان امت اسلامی را تهدید می کند، شد.

پایگاه خبری 'الجزیره' روز شنبه با انتشار این خبر اعلام کرد: المهدی همچنین خواستار ایجاد 'پیمان امنیتی' بین کشورهای عربی، ترکیه و ایران به منظور مقابله با تهدیدها و رفع اختلافات فرقه ای مسلمانان در منطقه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صادق المهدی در مراسمی که حزبش دیروز (جمعه) برای 'حمایت از قدس' در شهر 'ام درمان' در غرب 'خارطوم' پایتخت سودان برگزار کرده بود، نسبت به گسترش پدیده تروریسم و افراط گرایی به دلیل تصمیم 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا در باره قدس هشدار داد.
ترامپ رییس جمهوری آمریکا پیشتر در سخنانی قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت که این تصمیم وی، موجی از اعتراضات بین المللی را به همراه داشته است .
رهبر حزب امت سودان از کشورهای عربی خواست تمامی قراردادهای خود را با آمریکا و تمامی برنامه های عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را لغو کنند.
المهدی بر ضرورت مبارزه با رژیم صهیونیستی با توسل به 'اقدامات سیاسی' تاکید کرد. وی همچنین از کشورهای مسلمان خواست تا مانع برقراری روابط کشورهای آفریقایی با رژیم اشغالگر شوند.
وی که یکی از رهبران مخالفان دولت سودان است، همچنین خواستار حمایت از فلسطین از طریق ایجاد 'صندوق حمایت از فلسطینی ها' شد.
وی گفت : اگر ما امکان زندگی در نوار غزه و کرانه غربی را برای آنان فراهم نکنیم، ملت فلسطین توسط رژیم صهیونیستی از بین خواهند رفت .
سیاستمداران سودانی از نتایج نشست سازمان همکاری اسلامی که چهارشنبه گذشته در استانبول برگزار شد، استقبال کردند و بر اهمیت قضیه فلسطین و رفع اختلافات فرقه ای در بین مسلمانان، تاکید کردند.
چهارشنبه گذشته نشست فوق العاده سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برای بررسی راهکارهای مقابله با اقدام دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، در استانبول برگزار شد.
در این نشست مقامات 57 کشور حضور داشتند که در این میان روسای جمهوری و نخست وزیران بیش از 20 کشور اسلامی از جمله ایران، فلسطین، اردن، قطر، پاکستان، کویت، اندونزی، مالزی، جمهوری آذربایجان، لیبی، سومالی، سودان، لبنان، گینه، افغانستان، بنگلادش، توگو، عمان و یمن شرکت کردند.
کشورهای مصر، بحرین و امارات در سطح وزیر خارجه در نشست حضور یافتند و عربستان سعودی نیز وزیر امور اسلامی خود را برای حضور در این نشست اعزام کرد.
بنابر دعوت ریاست سازمان همکاری اسلامی، نماینده بخش ترک نشین قبرس و 'نیکولاس مادورو' رئیس جمهوری ونزوئلا و هیاتی از روسیه، آفریقای مرکزی، تایلند و بوسنی و هرزگوین به عنوان میهمان در این اجلاس حضور داشتند.
خاورم**1408**1651
مترجم: اکرم کرمی-انتشاردهنده:مسعودجعفریان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اقدام به برگزاری یک نظرسنجی کرده که بر اساس نتایج آن، ۵۸ درصد اسرائیلی‌ها خواستار استعفای فوری نتانیاهو شدند.

همچنین ۴۸ درصد نیز گفتند یواو گالانت وزیر جنگ هم باید استعفا دهد.

۵۹ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی خواستار استعفای رئیس ستاد کل ارتش و ۵۶ درصد نیز خواستار استعفای رئیس سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شاباک شدند.

از سوی دیگر، خبرها حاکی از آن است که نتانیاهو برای جلوگیری از بازداشتش دست به دامن خانواده‌های اسرا شده است.

در همین ارتباط نیز شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتانیاهو از خانواده‌های اسرای اسرائیلی خواسته دیوان کیفری بین‌المللی را جهت جلوگیری از صدور حکم بازداشت او و دیگر مقامات اسرائیلی تحت فشار قرار دهند.

به تازگی پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضایی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضایی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخته است و می‌نویسد که رژیم اسراییل هجمه قضایی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل اسراییلی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

بر اساس این گزارش مسئولان اسراییلی معتقدند که دادگاه لاهه به احتمال فراوان حکم بازداشت تعدادی از مسئولان ارشد این رژیم از جمله بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر را در خصوص جنایت‌های انجام شده در جنگ غزه صادر خواهد کرد. این موضوع را ۵ تن از مسئولان ارشد اسراییلی و غیر اسراییلی به روزنامه نیویورک تایمز اطلاع دادند.

بر اساس این گزارش سران اسراییل نگرانی عمیقی از پیامدهای صدور این حکم دارند. در همین رابطه روزنامه اسراییل هیوم گزارش داد که یسراییل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک این رژیم در خارج دستور داده تا آمادگی‌های لازم برای مقابله با گسترش اعتراض‌های جهانی نسبت به رفتار نتانیاهو و ارتش اسراییل در صورت صدور این حکم را داشته باشند.

هاآرتص نیز گزارش داد که کارشناسان حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی نسبت به صدور حکم بازداشت مسئولان اسرائیلی هشدار داده و تاکید کرده‌اند که صدور چنین حکمی می‌تواند محدودیت‌های دیگر نظیر منع فروش تسلیحات به اسراییل و دیگر تحریم‌های اقتصادی را در پی داشته باشد. در همین رابطه وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی تلاش گسترده‌ای برای جلوگیری از صدور این حکم انجام می دهد.

در همین رابطه نتانیاهو و ران دیریمر وزیر امور راهبردی اسراییل تماس‌های گسترده‌ای را با نمایندگان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه و اعضای این دادگاه برقرار کرده‌اند تا آنها را به عدم صدور حکم بازداشت قانع کنند. کارشناسان اسراییلی معتقدند که نتانیاهو به علت کوتاهی در انجام اقدام‌های قضایی برای قانع کردن دادگاه لاهه بامشکل بزرگی مواجه شده است.

«إلیاب لیبلیخ» استاد حقوق بین الملل دانشگاه تل آویو در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد که تخریب گسترده‌ای که ارتش اسراییل در غزه مرتکب شده، دادگاه‌های بین‌المللی را به این اعتقاد رسانده که اسرائیل نیت قبلی برای آسیب زدن به فلسطینیان و گرسنه نگه داشتن آنها و اخراج آنها از غزه و حتی نسل کشی آنها داشته است.

«روعی شیندروف» معاون سابق مستشار حقوقی اسراییل در حقوق بین‌الملل نیز در این زمینه معتقد است که صدور حکم بازداشت می تواند ادله کافی برای متهم کردن مسئولان اسراییلی به ارتکاب جنایت‌های جنگی را فراهم کند.

«متان غوتمان» استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه رایخمان در این باره تصریح کرد که صدور حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر سرکردگان رژیم صهیونیستی به این معنا است که این افراد در هنگام سفر به هر کشوری از میان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه ممکن است بازداشت شده و به این دادگاه تحویل داده شوند.

غوتمان در تحلیل خود در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که در صورت صدور این حکم، نتانیاهو به فهرست طاغوت‌ها و جنایتکارانی اضافه می‌شود که پیش از این چنین احکامی علیه آنها صادر شده است. از جمله آنها می‌توان به عمر البشیر رئیس جمهور سابق سودان و جوزف کونی فرمانده ارتش سابق اوگانادا اشاره کرد.

کد خبر 6093663

دیگر خبرها

  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • لاپید خواستار اعزام فوری حریدی‌ها به خدمت اجباری شد
  • بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • نشست تخصصی اقتصاد اسلامی، مبارزه با نئولیبرالیسم در حرم مطهر رضوی؛ 12 اردیبهشت
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد