Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیرعامل هلدینگ گلدن لاین موفق به کسب عنوان مدیر جوان برتر کشوری و چهره‌ ماندگار شد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، مهدی جبرائیلی مدیرعامل هلدینگ گلدن لاین در یازدهمین دوره‌ جشنواره‌ تولیدکنندگان و مدیران جوان و نهمین دوره‌ معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران موفق شد، علاوه بر کسب این عناوین، شمایل ارزشمند سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را از علی‌اکبر صالحی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از کارآفرینان برتر و دبیرکل خاورمیانه‌ جامعه‌ مدیران و کارآفرینان حرفه‌ای اتحادیه‌ آسیا و اروپا و همچنین رییس فدراسیون جهانی کارآفرینی است.

از دیگر جوایزی که در این مراسم توسط رضا رحمانی معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت به وی اعطا شد، می‌توان به مدال افتخار مدیریت ملی اشاره کرد.

بنیانگذار جهش و رهبر ارتش ملی صادرات ایران، درباره‌ لزوم انطباق با تغییرات جهانی گفت: اکوسیستم تجارت، اقتصاد و حتی لایف‌استایل در دنیا در حال دگردیسی‌های اساسی است؛ ما نیز برای هم‌سطح بودن با دنیا، نیاز به به‌روزرسانی و تطبیق با استانداردهای کلاس جهانی داریم. لازم است سرعت و تمرکزمان را بازبینی کنیم و با همت و خرد جمعی بهترین تصمیمات را بگیریم.

در این دوره ۹۳۰ درخواست برای جشنواره ارسال شد و از میان آنها تنها ۵ چهره‌ ماندگار، ۷ مدیر ویژه‌ نمونه‌ جوان، ۱۰ مدیر رتبه‌ دوم و ۷ واحد خدماتی و تولیدی برگزیده شدند.

این جشنواره با هدف شناسایی و ارزش نهادن به نیروی انسانی به خصوص کارآفرینان جوان و در راستای خلق ارزش افزوده اقتصادی و تولید و ارائه‌ خدمات بهتر برای جامعه برگزار شده است. با توجه به اینکه کارآفرینان قدرت ارائه‌ راه‌های برون رفت از شرایط فعلی کشور و رسیدن به توسعه را دارند؛ ارزش نهادن و حمایت از این قشر می‌تواند به توسعه‌ هر کشوری منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۴۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • جوان اول پیکان رکورد جهانی ثبت کرد!(عکس)
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • (ویدیو) «نوبل‌پرایز ایران» یا «چهره‌های ماندگار» چرا تعطیل شد؟