Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@06:54:18 GMT

شبکه‌های مجازی پر از غم است!

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۸۸۵۵۲

تحقیقات می‌گویند شبکه‌های مجازی باعث می‌شوند احساس تنهایی کنیم و درواقع در این فضا افراد تنها وانمود می‌کنند خوب و خوش هستند.
 
به گزارش خبرآنلاين، شبکه‌های اجتماعی مملو از غم هستند. افراد تنها در این شبکه‌ها صرفا وانمود می‌کنند که خوب هستند و شرایط مناسبی دارند. اینها نتیجه یک مطالعه اخیر است.
 
تحقیقات دانشگاه پیتسبورگ درباره تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر افراد هشدار می‌دهد و می‌گوید این شبکه‌ها باعث می‌شوند آدم‌ها احساس تنهایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این تحقیق روی 1787 فرد بزرگسال در فاصله سنی 19 تا 32 سال که در یازده شبکه اجتماعی از جمله فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام، توئیتر، پینترست، گوگل پلاس، اسنپ چت و چند شبکه اجتماعی دیگر می‌شود انجام شده است.
 
نتیجه این تحقیق نشان داده است افرادی که همه این یازده شبکه اجتماعی را بیش از 58 مرتبه در هفته چک می‌کنند، سه برابر بیشتر از آن عده که کمتر از 9 بار در هفته سراغ این شبکه‌ها می‌روند احساس تنهایی می‌کنند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب تقویت بنیه علمی دانش آموزان پایه‌های اول تا ششم و راهکاری مناسب برای دوری از فضای مجازی برای آن‌ها است.

به گزارش مهر، محمد جمالی آرند بعدازظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: طرح پنج شنبه‌های طلایی سبب توانمندی سازی دانش اموزان و معلمان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی بیان داشت: تلاش می‌شود که با توجه به آسیب‌های فضای مجازی، برنامه‌های محتوایی مناسب در آموزش و پرورش تولید و برای دانش آموزان اجرا شود.

جمالی آرند افزود: اجرای طرح پنجشنبه‌های طلایی با توجه به آسیب‌های اجتماعی موجود در فضای مجازی، نقش مهمی در ایجاد فضای شاد برای دانش اموزان خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر