Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو کميسيون آموزش مجلس با بيان اينکه کيفيت تحصيلي دانش‌آموزان ايراني به نحو محسوسي افت کرده است، گفت: در اين ميان دانش‌آموزان پسر نسبت به دختران افت تحصيلي بيشتري داشته‌اند.
به گزارش سرويس حوادث جام نيـوز، فاطمه سعيدي عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در برنامه پرسشگر با بيان اينکه کيفيت تحصيلي دانش‌آموزان ايراني به نحو محسوسي افت کرده است، اظهار داشت: اين مسئله چند علت دارد که از جمله مي‌توان به عدم نظارت خانواده در مديريت زمان دانش‌آموزان، تغيير يکباره و کارشناسي‌نشده نظام آموزشي به 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3.3، عدم توانمندي برخي از معلمان و ساختار آموزش و پرورش اشاره کرد.
وي افزود: مسائل اجتماعي در کاهش کيفيت تحصيلي دانش‌آموزان مؤثر است و در اين ميان دانش‌آموزان پسر نسبت به دختران افت تحصيلي بيشتري داشته‌اند.
سعيدي اضافه کرد: تا زماني که آموزش و پرورش اولويت اصلي دولت نباشد و همچنان درگير مسائل فرعي باشيم، شرايط تغييري نمي‌کند.
عضو کميسيون آموزش مجلس با اشاره به ديداري با علماي قم و تأکيد آنها بر اهميت آموزش و پرورش، بيان داشت: بسياري از علما آموزش و پرورش را کارخانه انسان‌سازي مي‌دانند و اهميت دادن و اولويت دانستن اين نهاد را ريشه حل بسياري از مشکلات مي‌دانند.
فارس

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد و تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد. این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: بر این اساس تا ۵ سال آینده هزار هنرستان جدید ساخته می‌شود و ۸۰۰ هنرستان هم با تبدیل کاربری ایجاد می‌شوند و تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ واحد هنرستان به واحد تولیدی تبدیل می‌شود.

صحرایی ادامه داد: به هنرستان‌های جوار صنعت تسهیلات داده می‌شود و هنرستان‌های تیزهوشان راه‌اندازی می‌شود و وزارتخانه‌های تعاون، نفت، صمت، گردشگری، راه، بهداشت، ورزش، محیط زیست و کشور مکلف به ایجاد حداقل ۵ هنرستان شدند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب طرح در کمیسیون آموزش مجلس تصویب شده و در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان