Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فصل زمستان برای بسیاری از افراد همراه با بروز دردهای دوره ای مفصلی است و این موضوع می تواند بنا به دلایل متعددی رخ دهد. در این یادداشت به بررسی راهکارهایی برای کاهش میزان دردهای مفصلی در فصل سرما می پردازیم.

بسیاری از مردم از آمدن زمستان استقبال کرده و آن را فصلی ایده آل در برابر فصل گرم تابستان یم دانند اما در این میان گروهی نیز هستند که از فصل سرما دل خوشی نداشته و آن را دوست ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: نکاتی برای کاهش درد مفاصل در هوای سرد

برای بسیاری از مردم جهان، سرد شدن هوا مصادف با دردهای دوره ای مفاصل و رنج و درد زیادی است و از سوی دیگر کاهش هر درجه از دمای هوا به معنی کاهش فضای هوا بوده و این موضوع خود منجر به بروز دردهای مفصلی می شود. علت این موضوع، افزایش بافت عضلانی در پی کاهش فشار هوا بوده و در نتیجه فشار بیشتری به مفاصل وارد می شود. در حالت عادی این پدیده قابل مشاهده نبوده و مشکلی ایجاد نمی کند اما برای کسانی که به طور عادی با التهاب و درد مفاصل مواجه هستند، شرایط فرق کرده و کاهش دما و فشار محیط منجر به افزایش درد و التهاب مفصلی می شود.

در این یادداشت به معرفی راهکارهایی برای کاهش تاثیرات سرما و کاهش فشار هوا بر مفاصل می پردازیم:

ورزش درمانی: داشتن تمرینات مداوم ورزشی می تواند منجر به کاهش خشک شدگی، درد و التهاب مفاصل شده و عملکرد کلی آن ها را بهبود می بخشد. ورزش موجب سهولت حرکت مفاصل و تقسیم مناسب فشار روی ماهیچه و مفصل شده و در نتیجه عضلات بدن تقویت شده و فشار کمتری به مفاصل وارد می شود. به طور کلی داشتن تمرینات ورزشی مناسب می تواند تا حد زیادی درد مفاصل را کاهش دهد.

بدن خود را گرم و فعال نگهدارید: در فصل زمستان و مواجه با سرما، افراد به طور طبیعی میل به کرختی و نداشتن حرکت پیدا می کنند. این موضوع سبب افزایش دردهای مفصلی شده و توصیه می شود در زمان توقف در محیط باز و مواجهه با هوای سرد، تحرک خود را حفظ کرده و از بی حرکت ماندن پرهیز کنید، به این ترتیب خون در بدن شما به خوبی جریان یافته و علاوه بر گرم شدن، به بهتر شدن شرایط مفاصل شما کمک می کند.

حرکات کششی انجام دهید: انجام منظم حرکات کششی علاوه بر کمک به بهبود تحرک شما، بدنتان را آماده تر نگه داشته و به آن انعطاف می بخشد. سفت شدن مفاصل می تواند ناشی از نداشتن تحرک و زندگی ساکن باشد.

آب کافی بنوشید: کم آب شدن بدن با دردهای عضلانی و مفصلی همراه است و از سوی دیگر در فصل زمستان به دلیل سرد شدن هوا کمتر احساس تشنگی می کنیم. آب ماده حیاتی، موتور محرکه بدن محسوب شده و نوشیدن میزان مناسب آب عملکرد مفاصل را بهبود می بخشد.

رژیم غذائی مناسب: داشتن رژیم غذائی مناسب و تامین مواد غذائی مورد نیاز انسان می تواند به بهبود عملکر اعضای بدن از جمله مفاصل کمک کند. در رژیم غذائی خود به ویژه در فصل زمستان از میزان کافی امگا 3، اسیدهای چرب، ویتامین K، وی تامین C، ویتامین D و ماهی استفاده کرده و تخم مرغ، شیر، ماست، پنیر میوه هایی مانند کیوی، توت فرنگی، طالبی و آناناس را بیشتر مصرف کنید.

با پزشک متخصص مشورت کنید: در صورتی که دردهای مفصلی شما بیش از چند روز ادامه داشت، حتما به پزشک متخصص استخوان مراجه کرده و بر اساس نظر وی از روش های درمانی مناسب بهره مند شوید.

منبع:سیناپرس

انتهای پیام/

چگونه در زمستان دچار دردهای مفصلی نشویم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • سناریو BBC برای کاهش فشار بر رژیم صهیونیستی
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟