Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون آموزشي وزارت علوم از تشکيل کميته کارشناسي براي تصميم‌گيري در خصوص حذف کنکور در اين وزارتخانه خبر داد و گفت: هر تصميمي که در اين زمينه صورت بگيرد، تا چهار سال آينده اجرايي نخواهد شد.
دکتر مجتبي شريعتي نياسر در گفت و گو با ايسنا با اعلام اين مطلب اظهار کرد: ايده‌آل وزارت علوم در خصوص کنکور به عنوان يک موضوع مهم آموزشي و اجتماعي اين است که کنکور حذف شود، چرا حذف اين آزمون بر روي سلامت پذيرش و کيفت پذيرش دانشجو در دانشگاه‌ها تاثير مثبت خواهد گذاشت، اما نکته قابل توجه اين است که حذف کامل کنکور يک فرآيند پيچيده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه تصريح کرد: کميته‌اي به منظور بررسي روند حذف کنکور در وزارت علوم تشکيل شده تا بتوانيم با همفکري و همراهي ساير بخش‌هاي ذيربط برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي حذف آن ترسيم کنيم. در واقع يکي از مهم‌ترين دستگاه هايي که در اصل کنکور دخيل است، آموزش و پرورش است و اگر ما بتوانيم به اين جمع‌بندي برسيم که کنکور به طور کامل حذف شود، فرآيند اجرايي آن از چهار سال آينده اجرايي خواهد شد.
معاون آموزشي وزارت علوم خاطر نشان کرد: بايد هماهنگي با بخش آموزش و پرورش که خوراک اصلي منابع انساني دانشگاه‌ها و آموزش عالي را تامين مي‌کند، براي حذف کنکور فراهم شود. در واقع آموزش و پرورش بايد بتوانند براي سه آينده جهت‌گيري فکري و يادگيري دانش آموزان را به گونه‌اي ترسيم کنند که آنها به تست زني،‌کنکور و آزمون سراسري فکر نکنند بلکه به عمق بيشتر آموزش بينديشند. بنابراين حذف کنکور حتما کار درستي است و در رابطه با اين مساله نيز برنامه‌ريزي‌هاي لازم در وزارت علوم صورت مي‌گيرد.
رقابت در رشته‌هاي پر متقاضي حذف نخواهد شد
دکتر شريعتي با تاکيد بر اينکه رقابت در رشته‌هاي پر متقاضي حذف نخواهد شد، گفت: همانطور که عنوان شد، حذف کنکور نيازمند کار کارشناسي است، اما به هر حال رقابت براي ورود دانشگاه در همه جاي دنيا وجود دارد، يعني ممکن است ما در ايران رقابت بين دانشگاه‌هاي مطرح نظير دانشگاه‌هاي سطح يک را هميشه داشته باشيم و اين روند ادامه خواهد داشت چرا که جوانان ما همواره تمايل دارند در دانشگاه‌هاي سطح يک و رشته‌هاي پرمتقاضي ورود پيدا کنند.
وي ادامه داد: البته رقابت براي ورود به دانشگاه‌هاي سطح يک به اين معني نيست که کنکور باقي بماند، بلکه خود دانشگاه‌ها بايد تدبيري بينديشند تا بتوانند از نخبگان به خوبي استفاده کنند. در کشورهاي پيشرفته نيز دانشگاه‌هاي معتبر وجود دارد که از طريق کنکور دانشجو گزينش نمي‌کنند. به هر حال بايد راهکاري براي پذيرش دانشجو در اين دانشگاه‌ها وجود داشته باشد و من تصور مي‌کنم در طرح و برنامه‌ريزي که براي حذف کنکور وجود دارد،‌ رقابت بين دانشگاه‌هاي سطح يک نيز جدي خواهد بود.
معاون آموزشي وزارت علوم در پايان خاطرنشان کرد: زماني که کارشناسان کميته بررسي حذف کنکور به درجه‌اي از اقناع و رضايت در تصميم‌گيري برسند،‌ مطمئنا سرنوشت کنکور نيز مشخص خواهد شد.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده