Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير دولت و دبيرکل حزب پيشرو اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، به برخي فرايندهاي رفتاري اصلاح‌طلبان در سال 96 و راهبرد آنها براي سال 1400 پرداخت.
علي صوفي وزير دولت اصلاحات و دبيرکل حزب پيشرو اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، به برخي فرايندهاي رفتاري اصلاح‌طلبان در سال 96 و راهبرد آنها براي سال 1400 پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تأکيد کرد: هرگونه تصميم‌گيري در رابطه با انتخابات 1400 يعني سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بايد به تصميم و تصويب شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان برسد و پس از تصويب رسيمت پيدا مي‌کند.
دبيرکل حزب پيشرو اصلاحات حفظ هويت، حفظ اجماع و مقيد بودن به ساز و کارهاي تشکيلاتي را سه اصل اصلاح‌طلبان براي تصميم‌گيري‌هاي انتخاباتي عنوان و تأکيد کرد: اگر بخواهيم حفظ هويت را در نظر بگيريم مانعي براي ما ايجاد نمي‌کند که با يک اصولگرا ائتلاف کنيم اما اگر بخواهند که اين حمايت فراتر از ائتلاف باشد قطعاً جامعه اصلاح‌طلبي را با يک چالش بزرگ رو به رو خواهد کرد.
صوفي ادامه داد: اينکه بدون هيچ ائتلافي بخواهيم از يک اصولگرا حمايت کنيم و از حاميان مردمي خود بخواهيم که گزينه‌اي با سابقه اصولگرايي راي دهند معقولانه نيست؛ چراکه موضوع ائتلاف، امروز در بيشتر کشورهاي دنيا، يک اصل پذيرفته شده است.
به اعتقاد وي نقص حمايت اصلاح‌طلبان از روحاني اين بوده که آنها با رئيس دولت اعتدال وارد ائتلاف نشدند. البته انتخابات سال 92 جنبه سلبي داشت نه ايجابي.
وزير دولت اصلاحات در همين زمينه به توضيحات بيشتري پرداخت و تصريح کرد: مثلاً ما براي سال 92 معتقد بوديم که نبايد آن 8 سال دولت آقاي احمدي‌نژاد تکرار مي‌شد و براي دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي نيز بر اين باور بوديم که تندروها در پارلمان حضور نداشته باشند و در انتخابات سال 96 نيز باز از آقاي روحاني حمايت کرديم اما آقاي جهانگيري نيز به عنوان يک کانديداي اصلاح‌طلب تمام قد در کنار دولت و آقاي روحاني ايستاد.
صوفي مي‌گويد که معلوم نيست اصلاح‌طلبان براي سيزدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري يعني 1400 بتوانند کانديداي اصلاح‌طلب معرفي کنند.
وي در پاسخ به اين پرسش که آيا به اين اعتقاد داريد که شما با حمايت‌تان از حسن روحاني عارف را در سال 92 و جهانگيري را در سال 96 سوزانديد،‌گفت: گزينه هايي مثل عارف و جهانگيري از اين حيث اهميت پيدا کرده‌اند که توانستن از فيلتر شوراي نگهبان عبور کنند.
رئيس ستاد اصلاح‌طلبان در تهران براي دهمين دوره انتخابات مجلس، توضيح داد: اگر بخواهيم بدون درنظر گرفتن متغيير تعيين کننده و غيرقابل کنترل فيلتر شوراي نگهبان نامزدي را از جريان اصلاحات به مردم معرفي کنيم بايد بگويم که اصلاح‌طلبان کانديداي شايسته بسياري در مشت خود دارند؛ اما بايد سراغ کانديدايي برويم که مورد تاييد شوراي نگهبان قرار مي‌گيرد و اين بسته به شرايط دارد.
وي درمورد وضعيت جهانگيري در هسته تصميم‌‌گيري دولت نيز گفت: آقاي جهانگيري قبل از انتخابات با آقاي جهانگيري بعد از انتخابات سال 96 قطعا داراي شرايط متفاوتي است و امروز گرايش حاکم در دولت روحاني اصولگرايانه است بنابراين فردي که خود را در انتخابات اصلاح‌طلب معرفي کرده تحت حب و بغض اين گرايش به طور طبيعي قرار مي‌گرفت.
عضو سابق شوراي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان تأکيد کرد: پس از دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري (96) حساسيت‌ها نسبت به آقاي جهانگيري بيشتر شده و دولت هم درباره آقاي جهانگيري احتياط مي‌کند.
صوفي با اعلام اين خبر که جهانگيري با عنوان يک کانديداي اصلاح‌طلب براي انتخابات 1400 مطرح است گفت: اگر آقاي روحاني سال 96 کانديدا نمي‌شد اين همه هزينه را مجبور نبود بپردازد و حساسيت‌ها به خود را پررنگ تر کند؛ بنابراين وي بايد براي ترميم جايگاه خود که تضيعف شده تلاش مضاف انجام دهد.
وي تأکيد کرد: ما اميدواريم براي مجلس آينده يعني انتخابات سال 96 شوراي نگهبان فضا را کمي مساعدتر کند و اقاي عارف و فراکسيون اميد در اين زمينه در حال تلاش هستند.
وزير دولت اصلاحات تأکيد کرد: پيام اصلاح‌طلبان به آقاي کدخدايي در جريان تعيين حقوقدانان شوراي نگهبان به همين منظور بود. چراکه آقاي کدخدايي نيز وعده داده که تغييراتي را به وجود خواهد آورد؛ بنابراين اين اميد وجود دارد که اين متغيرها کمي کنترل شود و باعث راحت‌ شدن تصميم‌گيري‌ها باشد.
صوفي افزود: فيلتر شوراي نگهبان مانعي است که باعث مي‌شود ما نتوانيم کانديداي حداکثري را به ميدان بياوريم و نبود کانديداي حداکثري انتخابات را از مفهوم ذاتي خود دور مي‌کند. به عبارتي باعث مي‌شود ليستي را براي مجلس ببنديم که علي‌رغم ايده‌ها و برنامه‌هاي اصلاح‌طلبانه اين مسائل مهم توسط نمايندگان منتخب به فراموشي سپرده شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار

دو کرسی باقی مانده از مجموع نمایندگان مازندران در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی به مرحله دوم کشیده شد که چهار نامزد از پنج شهرستان این استان وارد کارزار رقابت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در حالی به کار خود پایان داد که از بین ۱۲ نماینده، ۹ حوزه استان مازندران، ۱۰ نفر از هشت حوزه موفق شدند با بیشترین رأی مردمی به دور جدید خانه ملت راه پیدا کنند و دو کرسی کاندیدای شهرستان‌های قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی به مرحله دوم کشیده شود.

در این دوره از انتخابات مجلس، عمران عباسی‌کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری، نامزد شده بودند که براساس نتیجه اعلام شده ستاد انتخابات استانداری مازندران عمران عباسی با ۲۶ هزار و ۷۸۹ رأی و مصطفی معلمی با ۲۲ هزار و ۶۱۵ رأی در رتبه‌های اول و دوم و کمال علیپور با ۲۱ هزار و ۴۵۹ رأی و علی کشوری با ۱۸ هزار و ۸ رأی به عنوان نامزدهای سوم و چهارم منتخبان مردم این پنج شهرستان قرار گرفتند.

با حد نصاب نرسیدن این نامزدها براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی حداقل یک‌پنجم آرا در مرحله اول برای یک یا چند نفر از داوطلبان، انتخابات دومرحله‌ای می‌شود، بدین معنی که از بین نامزدهایی که حداقل یک‌پنجم آرا را در مرحله اول به دست نیاورده‌اند، فقط به تعداد دو برابر نمایندگان مورد نیاز از بین کسانی که بیشترین آرا را در مرحله اول داشته‌اند، در انتخابات مرحله دوم شرکت می‌کنند و در صورتی‌که تعداد نامزدهای باقی‌مانده، کمتر از دو برابر باشد، تمام آنان در مرحله دوم انتخابات شرکت می‌کنند و این شامل چهار نامزد منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پنج شهرستان استان مازندران شده است و اکنون مردم این شهرستان‌ها برای حضور در پای صندوق‌های رأی آماده می‌کنند.

در این گزارش برآن شدیم تا به معرفی این نامزدها بپردازیم.

عمران عباسی‌کالی ۴۸ ساله با گرایش سیاسی مستقل و با مدرک تحصیلی دکترای جامعه‌شناسی، در این دوره با سابقه‌هایی در زمینه نیروی رسمی آموزش و پرورش، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری قائم‌شهر و مسئولیت سرپرستی بخشداری مرکزی قائم‌شهر اولین نامزد در این دوره انتخابات است.

مصطفی معلمی ۵۰ ساله دومین نامزد دو کرسی پنج شهرستان جا مانده از دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با گرایش سیاسی اصولگرا و مدرک تحصیلی دکترای تخصصی تاریخ و تمدن ملل اسلامی حضور پیدا کرده است که با سابقه رتبه دانشیاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونت پژوهشی مرکز توسعه پژوهش‌های بین رشته‌ای علوم سلامت و معارف اسلامی و مدیریت گروه تاریخ علوم پزشکی در مقطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد، عضو شورای اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و عضو بورد تخصصی طب سنتی و تاریخ پزشکی در وزارت بهداشت وارد کارزار رقابت سه کاندیدای شد.

و اما نامزد سوم کمال علیپور خنکداری ۵۰ ساله با گرایش سیاسی اصولگرا و مدرک تحصیلی دکترای عمران که در مجلس یازدهم یکی از نماینده‌های منتخب شهرستان‌های قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی است، در این دوره همچنان مصمم بر اخذ آرای مردم دیار خودش است، آن هم با سوابق شناخته شده در عرصه شهرداری آنهم شهرداری تهران با مسئولیت‌های متعددی از جمله قائم‌مقام سازمان بازرسی، رئیس کمیته انتصابات سازمان بازرسی، مشاور معاونت امور مناطق و مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل در این دوره آمد.

و علی کشوری نامزد چهار پنج شهرستان مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در مازندران ۴۳ ساله نامزد با گرایش سیاسی و مستقل و مدرک تحصیلی دکترای مدیریت استراتژیک است که مهم‌ترین موضوع حضورش در جایگاه فرزند شهیدی شناخته شده آن هم خلبان شهید هوانیروز سرلشکر احمد کشوری است و با عمده فعالیت‌هایی در زمینه فیلم‌سازی، فیلم‌نامه‌نویسی، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و عکاسی مرتبط با موضوع دفاع مقدس وارد این عرصه شد و در مرحله اول موفق به کسب ۱۸ هزار و ۸ رأی از مجموع ۱۵۲ هزار و ۹۶۲ رأی مأخوذه در حوزه انتخابیه و با ۱۱.۷ درصد آرا به مرحله دوم راه پیدا کرد.

به گزارش ایمنا، برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای که تبلیغات آن از روزپنجشنبه سیزدهم اردیبهشت آغاز شد، به گفته جواد مولایی‌قرا رئیس ستاد انتخابات حوزه قائم‌شهر برگزاری آن کاملاً الکترونیکی خواهد بود و تمام پنج شهرستان‌ها آمادگی کامل برای اجرای این دوره از انتخابات را دارند.

کد خبر 750703

دیگر خبرها

  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار