Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم جویبار در مجلس شورای اسلامی در واکنش به نطق محمود صادقی در صحن علنی اعلام کرد: نمایندگان مجلس عصاره ملت هستند نه عصاره یک نهاد دیگر.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ادیانی در نشست علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آئین نامه ای در واکنش به نطق محمود صادقی نماینده مردم تهران در جلسه امروز گفت: از قدیم گفته اند قدر امامزاده را متولی باید نگه دارد؛ بنابراین این ادبیات مبنی بر اینکه "نمایندگان مجلس عصاره ملت نیستند، بلکه عصاره شورای نگهبان هستند" به چه معنی است؟ تا چه اندازه از منطق حقوقی و استدلال محکمی مبتنی بر عقلانیت بر این واژگان و خطاها حاکم است؟

نماینده مردم جویبار در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر من به عنوان گوینده، نمایندگان مجلس و خودم را عصاره شورای نگهبان می دانم سوال این است آیا حضور نمایندگان در اینجا مشروعیت دارد؟ آیا شرعا نمایندگان با این وضعیت مذکور حق رأی دادن دارند؟ آیا می تواند اظهارنظر موافق یا مخالف داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادیانی گفت: وقتی نمایندگان براساس آئین نامه سوگند یاد می کنند بیانگر این است که نماینده مردم هستند نه عصاره یک نهاد دیگر. بنده فکر می کنم اینگونه واژگان نه به نفع گوینده است و نه به نفع شنوندگان. این واژگان اساسا هزینه برای تک تک ما و برای جامعه ایجاد می کند.

وی ادامه داد: ضمن اینکه آیا ما این حق را داریم به یک جایگاه رسمی قانونی واژگان غیرمتعارف نسبت بدهیم؟ شورای نگهبان و هر دستگاه قانونی دیگر مشغول به انجام کار خود است و شورای نگهبان به حکم قانون اساسی در حوزه های مربوط به خود اظهارنظر می کند و مجلس نیز در چارچوب اختیارات خود اظهارنظر می کند البته ممکن است در بخش هایی اشکالاتی وجود داشته باشد که کسی نافی اشکالات نیست اما نباید ادبیاتی به کار برد که برای کشور و خودمان و افکار عمومی مشکل ایجاد کند و خوراکی برای کسانی ایجاد شود که اراده باطل دارند.

ادیانی افزود: از آقای صادقی انتظار نداشتم و ندارم اینطور ادبیاتی به کار ببرند چرا که خودشان روحانی بودند و از سبقه روحانیت برخوردار هستند و معمم بودند و پسر شهید، حقوق دان و همکار ما هستند.

وی ادامه داد: مطمئنم ایشان اراده ای نداشتند که بعدا برخی ها بخواهند از این صحبت ها سوء استفاده کنند.

مطهری نایب رئیس مجلس در خصوص این موضوع گفت: اینکه نمایندگان عصاره فضائل شورای نگهبان باشند یعنی اینکه عصاره فضائل یک عده افراد صالح و متقی هستند و بنده فکر می کنم توهین نیست اما به هر حال تلویحا شاید توهین تلقی بشود و تذکر شما خوب و وارد بود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری