Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از نهال کاری سه هزار و ۵۳۵ هکتار از اراضی استان تا اسفندماه سال جاری خبر داد.

محمد یوسفی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: ۲۳ نقطه در بیش از سه میلیون و ۱۲۱ هزار هکتار از مساحت خراسان جنوبی تحت فرسایش بادی قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بیابان زدایی بیان کرد: از محل اعتبارات سال گذشته، ۳۵۳ هکتار از اراضی استان نهال کاری و ۵۶۲ هکتار نیز مراقبت و آبیاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی با اشاره به اعتبارات سال جاری بیابان زدایی بیان کرد: سال جاری از محل اعتبارات استانی ۸۴۶ میلیون تومان و از محل اعتبارات ملی نیز بیش از ۲۱ میلیارد تومان  برای بیابان زدایی در خراسان جنوبی تعریف شده است.

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: از محل اعتبارات استانی، ۴۷۰ هکتار نهال کاری و ۴۲۲ هکتار مراقبت و آبیاری سنواتی مصوب شده است.

وی ادامه داد: همچنین برای اعتبارات ملی نیز بالغ بر پنج هزار و ۳۸۵ هکتار نهال کاری، هزار و ۹۵۷ هکتار مدیریت روان آب های سطحی و ۵۸۱ هکتار مراقبت و آبیاری تعریف شده است.

یوسفی اظهار کرد: از محل پروژه های بین المللی نیز قریب به ۳۸۵ هکتار نهال کاری و ۴۰۰ هکتار مدیریت روان آب های سطحی را در برنامه کاری داریم.

وی با اشاره به برنامه های در حال اجرا بیان کرد: برای اجرای پروژه های نهال کاری سه هزار و ۵۳۵ هکتار از اراضی بیابانی استان و ۲۲۷ هکتار مدیریت روان آب های سطحی، مناقصه ای برگزار شده است.

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: پیش بینی می شود این پروژه ها بعد از مشخص شدن برنده مناقصه، تا اوایل اسفند ماه سال جاری اجرایی شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان ها در نظر گرفته شده است.

علی‌ اکبر حسینی‌ محراب در پایان نشست بررسی طرح زراعت چوب که امروز، ۵ اردیبهشت ماه برگزار شد، توضیح داد: زراعت چوب یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال شود.

وی افزود: این طرح در قالب سفر هیئت دولت مطرح شد و مورد تایید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود شش میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار در طول ۴ سال پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایسنا، حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و طی این مدت از برگ آن جهت گرفتن اسانس استفاده می‌شود و دو یا سه کارخانه به این منظور راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان با بیان اینکه این کار درآمد نسبتاً خوبی نسبت به کشت سایر محصولات دارد، اظهار کرد: کار خوبی که در سال زراعی جاری که معمولا آغاز آن را از ۳۰ شهریور لحاظ می‌کنند صورت گرفته، کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در استان است و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف نیز داشتند بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: در گذشته در سال‌های طولانی مجموعاً دو هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از هشت و نیم برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شده ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار نیز برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است و دلیل آن هم این است که طرح زراعت چوب را به عنوان یک پروژه ملی در نظر گرفته‌ایم که می‌تواند کمک زیادی به آب و هوا و تولید و اشتغال استان داشته باشد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان نیز می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب ایجاد شوند، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت