Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن فولاد ایران گفت: صادرات محصولات نهایی و فولاد خام در هفت‌ماهه به نسبت سال گذشته با 47درصد کاهش روبه‌رو شد و حجم آن از 1.3 میلیون تن به 690 هزار تن رسید. 

سید رضا شهرستانی رئیس انجمن فولاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی آنا درباره صادرات محصولات فولادی کشور گفت: صادرات محصولات نهایی و فولاد خام در هفت‌ماهه سال گذشته 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 میلیون تن بوده که این میزان با کاهش 47درصدی به 690 هزار تن رسید.

وی ادامه داد: با توجه به کاهش میزان صادرات، اما تولید و صادرات نمونه‌هایی از محصولات فولادی مانند شمش، اسلب بر مدار افزایشی تولید قرار گرفتند.

شهرستانی با اشاره به حجم صادرات این محصولات اظهار کرد: میزان صادرات شمش و بیلت طی همین مدت در سال گذشته حدود 1.4 میلیون تن بوده اما این رقم در سال جاری با افزایش 28درصدی به 1.8 درصد رسید ضمن آنکه میزان صادرات اسلب نیز در مدت زمان هفت‌ماهه امسال به 1.78 میلیون تن رسیده درحالی که در مقایسه با سال گذشته این آمار 600 هزار تن بوده است.

رئیس انجمن فولاد ایران با تاکید بر آنکه باید فولادسازان به صنایع پایین‌دست توجه ویژه‌ای داشته باشند، افزود:‌ در مقایسه آمار تولیدی و صادراتی، فولادخام در صدر این لیست قرار داشته که از همین سو باید فولادسازان به صنایع پایین‌دست توجه ویژه‌ای داشته باشند تا این صنایع به واسطه میزان اشتغال‌زایی که دارند، به سمت اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید محصولات برون‌گرا حرکت کنند.

وی تصریح کرد: زمانی که فولاد خام به بنگاه‌های پایین‌دست تزریق شود، نتیجه آن ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری،‌ تولید، رشد اقتصادی را برای اقتصاد به همراه خواهد داشت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید