Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسعود برومند‌ معاون پژوهش‌ و فناوری‌ وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری‌ در مراسم اختتامیه‌ هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای‌ پژوهش‌، فناوری‌ و فن بازار که امروز‌ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد با اشاره به برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: هر نمایشگاهی‌ که برگزار می‌شود یک نقطه مثبت‌ و نقاط منفی دارد که این نمایشگاه هم از این قاعده مستثنی‌ نیست‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش‌ و فناوری‌ وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری در خصوص نقاط‌ مثبت‌ این نمایشگاه‌ گفت: چیزی که در این نمایشگاه به وضوح‌ دیده شد‌، وجود‌ فناورانی‌ از تمام حوزه‌های آموزشی‌ است به خوبی دیدیم‌ که چگونه فناورانی‌ از حوزه‌های مختلف‌ مهندسی‌، صنایع ، پزشکی‌ و حتی علوم انسانی و هنر هم‌ حضور داشتند‌.

وی با اشاره به حضور قابل توجه دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان‌ در این نمایشگاه‌ خاطرنشان کرد: حضور بیش از حد دانشگاه‌ها و‌ مراکز‌ پارک علم و فناوری نشان از آن دارد‌ که همه آحاد جامعه‌ به بحث‌ فناوری و تجاری‌سازی آن توجه دارند و در پی آن هستند که مشکلات‌ مردم را حل کنند‌.

آگاهی نداشتن فناوران‌ از بازار سبب ایجاد ضررهای‌ بسیاری برای آنها می‌شود‌

برومند‌ در رابطه‌ با نقاط‌ ضعف این دانشگاه گفت: هر چند که تعداد بسیار زیادی از فناوران‌ در این نمایشگاه‌ حضور دارند اما متأسفانه آنها نتوانسته‌اند مدل مناسب‌ کسب‌ و کار را‌ یاد بگیرند‌ و نتوانستند‌ به خوبی به بازارهای‌ تجاری‌ ورود پیدا کنند‌.

معاون پژوهش‌ و فناوری‌ وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری ادامه داد: آگاهی نداشتن فناوران‌ از بازار سبب ایجاد ضررهای‌ بسیاری برای آنها می‌شود‌، زیرا منابع مالی خود را از دست خواهند داد‌ و ورشکستگی‌ برای آنان به بار‌ خواهد آمد‌.

وی با اشاره به استانداردهای‌ حوزه کسب و کار فناورانه‌ خاطرنشان‌ کرد‌: یکی دیگر از‌ عواملی‌ که سبب‌ تضعیف‌ شرکت‌های دانش‌ بنیان‌ می‌شود آن است که آنها از استانداردهای‌ حاکم بر‌ حوزه خود‌ آگاهی ندارند‌ و مشکلات‌ سیستمی‌ هم که وجود دارد مزید‌ بر علت‌ می‌شود‌.

برومند‌ در رابطه با اعتراض‌ شرکت‌های دانش‌ بنیان‌ مبنی بر آنکه باید روند طولانی را طی کنند‌، گفت: بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان‌ نسبت به این موضوع که روند دانش بنیان شدن آنها طولانی است گله‌مند هستند و من به آنها این نوید را می‌دهم که این فرآیند را کوتاه تر‌ کنیم.

معاون پژوهش‌ و فناوری‌ وزارت علوم‌، تحقیقات و فناوری در رابطه با بازار شرکت‌های دانش‌ بنیان‌ گفت: باید کاری کنیم تا بازار مناسبی‌ را برای انواع شرکت‌های دانش‌ بنیان فراهم کنیم و در همین راستا نقش و اهمیت‌  شرکت‌های بزرگتر‌ را نباید فراموش‌ کنیم، زیرا آنها هستند که به بازار‌ جهش می‌دهند این شرکت‌ها لوکوموتیو‌ کشنده اقتصاد دانش بنیان هستند.

برومند یادآور شد: اگر دست به دست هم دهیم‌ می‌توانیم‌ عوامل‌ رونق‌ بازار دانش‌ بنیان  و فناوری را فراهم کنیم و قول می‌دهم که سال آینده شرایط بهتری نسبت به امسال‌ داشته باشیم‌.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری