Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که پژوهشگر واحد خوراسگان دانشگاه آزاد به عنوان پژوهشگر نمونه کشوری انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر بیژن رنجبر در پانزدهمین گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تشکر از حضور طولانی‌ مدت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و حضور در غرفه این دانشگاه گفت: در این نمایشگاه 45 محصول در حوزه تجهیزات، 3 محصول در حوزه شیمی و نساجی، 28 محصول در حوزه کامپیوتر و نرم‌افزار، 27 محصول در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی و 21 محصول در حوزه پزشکی و 29 محصول در حوزه عمران و سازه ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اولویت ما در ارائه این محصولات به نمایشگاه، محصولات تجاری‌سازی شده بودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره انتخاب پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی برای معرفی به وزارت علوم تاکید کرد: ما به روسای واحدها و معاونان پژوهشی تاکید کردیم افرادی معرفی شوند که شانس بالایی در رقابت با اساتید کل کشور داشته باشند، در این زمینه 7 نفر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی و به وزارت علوم معرفی شدند خوشبختانه از 21 نفر پژوهشگر برتر یک نفر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان انتخاب شده است.

وی با اشاره به رتبه‌های جهانی علمی کشورمان گفت: رتبه چهارم جهانی در رشد علمی، رتبه 16 جهانی در تولید علم، رتبه 74 در اقتصاد و صنعت، رتبه 118 در کسب و کار و رتبه 120 در نوآوری داریم همانطور که در این رتبه‌ها می‌بینید متوازن نیستند چرا که در دانشگاه‌های ما علم تولید می‌شود ولی منجر به کسب و کار نمی‌شود.

رنجبر محصول دانشگاه‌ها را متخصص اعلام کرد و گفت: باید برای این محصولات دانشگاهی بازار کار فراهم شود، برای برون رفت از وضعیت موجود باید متغیرهای مختلف شناسایی و در جهت کمک به نخبگان تبیین شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی همچنین تقویت الگوهای بازاریابی، ارتقاء جایگاه اساتید و دانشجویان، تدوین پیوست کارآفرینی و اقتصادی را از اولویت‌های مهم حوزه پژوهش دانست.

وی به وضعیت دانشگاه استندفورد اشاره کرد و گفت:‌ این دانشگاه یک هلدینگ بزرگ در آمریکا است و منابع درآمدزایی آن در سال 2017، 29 درصد از تحقیقات، 20 درصد درآمد سالانه، 18 درصد خدمات درمانی، 3 درصد هدایا، 10 درصد آزمایشگاه اعلام شده است. وابستگی درآمد این دانشگاه به شهریه فقط 11 درصد است در صورتی که در سال 2016، 15 درصد بود و در سال 2017 توانست 4 درصد از آن بکاهد. این رویکرد نشان می‌دهد که ما باید از وابستگی به شهریه دور شویم و به سمت کسب درآمد از پژوهش برویم.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم