Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل ایران ایر گفت: برای تامین فاینانس مالی هواپیماهای جدید ایران ایر در حال رایزنی با فاینانسورهای مالی (حامی) هستیم هر چند که شرکت ایرباس فاینانس این هواپیماها را قبول کرده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ فرزانه شرفباغی در دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل در جمع خبرنگاران بیان کرد: به همین منظور نمایندگان ایرباس به تهران سفر کرده اند و امروز نیز با نمایندگان این شرکت مذاکرات لازم انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: با این وجود، برای تامین فاینانس مالی هواپیماهای جدید ایران ایر در حال رایزنی با فاینانسورهای مالی (حامی) هستیم هر چند که شرکت ایرباس فاینانس این هواپیما‌ها را قبول کرده است.
مدیر عامل ایران ایر درباره استفاده از تسهیلات ۳۳۰ میلیون دلاری صندوق توسعه ملی گفت: بخشی از این تسهیلات برای پیش پرداخت هواپیماهای خریداری شده پرداخت شده و تاکنون سه فروند ایرباس و ۶ فروند ای. تی. آر وارد کشور شده است.
شرف باغی با بیان این که هم اکنون ایران ایر در ۲۸ مسیر بین المللی و ۷۶ مسیر داخلی پرواز دارد، تصریح کرد: تمام هواپیماهای ایران ایر برای مقاصد غیرنظامی استفاده می‌شود و مصوبه اخیر کنگره آمریکا تاثیری در اجرای این قرارداد‌ها ندارد.
وی یادآور شد: نظارت بیشتر کنگره آمریکا بر صدور مجوزهای خزانه داری آمریکا تن‌ها روند صدور این مجوز‌ها را طولانی خواهد کرد، اما این مصوبه تاثیری بر لغو مجوزهای خرید هواپیما از بوئینگ ندارد.
مدیر عامل ایران ایر بیان کرد: ۶ فروند هواپیمایی ۷۲ نفره ای. تی. آر که اخیرا وارد ناوگان هوایی ایران ایر شده هم اکنون در مسیرهای کوتاه و فرودگاه‌های کم برخوردار استفاده می‌شود و هواپیماهای بعدی این شرکت نیز همچنان در مسیرهای کوتاه استفاده خواهد شد.
شرف باغی در انت‌ها خاطر نشان کرد: این قرارداد خرید ۱۰۰ فروندی هواپیما از ایرباس و ۸۰ فروند با بو ئینگ و ۲۰ فروند با شرکت ای. تی. آر به امضا رسیده که تاکنون ۹ فرونده از این هواپیما‌ها تحویل شرکت شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، پرواز با وسیله نقلیه شخصی هم اکنون به سرعت در حال پیشرفت است زیرا فناوری های جدیدی توسعه یافته اند. مرحله بعدی صنعت پروازهای شخصی به زودی آغاز می شود که شامل تولید نسخه ای از این نوع هواپیما است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی هنگامیکه «فهرست جهانی هواپیماهای برقی عمود پرواز» (World eVTOL Aircraft Directory) اعلام شد، فقط تعداد کمی هواپیمای برقی با این مشخصات ثبت شده بودند. اکنون ۸ سال از آن تاریخ گذشته و بیش از هزار طرح اولیه هواپیمای برقی عمود پرواز ثبت شده اند.

بسیاری از هواپیماهای جدید قرار است در ۳۶ ماه آینده عرضه شوند اما به نظر می رسد شرکت Pivotal Helix زودتر از بقیه بازار را تصاحب کند. این شرکت قصد دارد به زودی ارسال محموله های نخستین هواپیمای برقی عمودپرواز تجاری خود را آغاز کند.

نخستین مرحله تحویل هواپیماهای برقی عمودپرواز این شرکت در ماه جولای سال جاری انجام می شود. البته فروش تجاری محصولات این شرکت از اکتبر ۲۰۲۳ میلادی آغاز شده و آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا ۴ هواپیما و همراه ۲ شبیه ساز پرواز را سفارش داد که در فوریه ۲۰۲۴ میلادی تحویل شدند.

این آزمایشگاه هم اکنون مشغول ارزیابی پتانسیل هواپیمای برقی عمود پرواز مذکور برای طیف وسیعی ازماموریت ها از جمله نظارت، عملیات نیروهای مخصوص، تامین ذخایر برای مناطق دور افتاده و عملیات های نجات است.

این یکی از طرح های مربوط به خودروهای عمودپرواز است که تحت بررسی آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا قرار دارند. شرکت مذکور بخشی از نقشه مسیر توسعه محصول خود را منتشر کرده که شامل یک نسخه ۲ نفره از هواپیمای عمود پرواز هلیکس با ۱۲ پروانه (به جای هلیکس ۸ پروانه ای در حال تولید) و یک نسخه با قابلیت حمل بار ۴۵۰ بار یا فرد به طور خودران است.

هواپیمای برقی عمود پرواز این شرکت با بهای ۱۹۰ هزار دلار، نسبت به هلی کوپترهای معمول ارزان تر است.

کد خبر 6096273 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • مدیرعامل هوادار: امتیاز تیم ما فروخته نمی‌شود
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور