Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، هيئت اقتصادي 20 نفره اتاق بازرگاني استان آلتاي روسيه از پنج شرکت «اينتک گروپ»(فعال درزمينه? طراحي و ساخت تجهيزات توليد بتن هوادار غيراتوکلاو)، «بياد-خيم» (فعال در صنايع استخراج نفت و گاز و مجتمع نيروگاهي)، «ادووانچيک»(فعال در حوزه پتروشيمي)، «الي»(فعال در حوزه بازار غلات، دانه‌هاي روغني، حبوبات، کارخانه‌هاي دامي و مرغداري) و «باناوول» (فعال درزمينه? اتصالات نيروگاهي) در اين مراسم ديدار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين ديدار، عسگراولادي گفت: همچنان نمي‌توانيم نقل‌ وانتقال بانکي با روسيه را به صورت عادي داشته باشيم ضمن اينکه بايد بين بانک مرکزي دو کشور قرارداد مالي-پولي بسته شود.
وي گفت: اگرچه سيستم حمل‌ونقل در مراودات دو کشور وجود دارد اما ويزا همچنان مهم‌ترين مشکل تجار ايراني است.
عسگراولادي گفت: معتقديم بايد به کارآفرينان و تجار ايراني ويزاي يک‌ساله مولتي بدهند، ولي هنوز روس‌هاي هيچ کاري انجام نداده‌اند. البته آن‌ها ويزاي توريستي را راحت مي‌دهند اما ويزاي تجاري دشوار است.
عسگراولادي تأکيد کرد: در بسياري از گمرکات روسيه هنوز به تجار ايراني و آنچه اظهار مي‌کنند اعتماد نمي‌شود و در ارزش‌گذاري روي محصولات بالاترين نرخ را براي کالاهاي ايراني در نظر مي‌گيرند.
عضو هيئت نمايندگان اتاق ايران با بيان اينکه مهم‌ترين چالش بازرگانان ايراني، سياست‌هاي گمرکي روسيه است گفت: سيستم ارزش‌گذاري بالاي کالاهاي ايراني در گمرک روسيه،‌ ضعف در بازاريابي و شناسايي ظرفيت‌هاي بازاري روسيه، فقدان استانداردهاي بهداشتي مشترک،‌ مشکلات مربوط به اخذ رواديد، کشش تقاضاي مصرف‌کنندگان روسي به کالاهاي اروپايي و عدم اعتماد دوسويه بين تجار دو کشور، چالش‌هاي عمده صادرکنندگان ايراني در مراوده با روسيه است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان