Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیاهان کاهش دهنده‌ی تب زیادی وجود دارند که به طور مؤثر باعث کاهش حرارت بالای بدن و سایر علائم التهاب می‌شوند. استفاده از درمان‌های گیاهی برای انواع مختلف بیماری‌ها، ایمن و طبیعی شناخته شده است و هیچ عارضه‌ی جانبی قابل توجهی نسبت به استفاده از داروهای شیمیایی ندارند. (البته نه همه‌ی گیاهان دارویی)

اگر شما می‌خواهید تبتان را با استفاده از گیاهان دارویی کاهش دهید، ابتدا باید با پزشک خود صحبت کنید؛ مخصوصاً وقتی که شرایطتان و داروهای مصرفی‌تان به گونه‌ای ست که ممکن است به این داروهای طبیعی واکنش نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بومادران
یکی از رایج‌ترین گیاهان دارویی که برای کاهش تب استفاده می‌شود، بومادران است. مصرف بومادران به تنهایی می‌تواند موجب افزایش تعریق بدن، کاهش تب و از بین بردن سموم در بدن شود و هنگامی که با گیاهان دیگری مانند گیاه آقطی (انگور کولی)، نعناع، فلفل قرمز و زنجبیل ترکیب شود، می‌تواند موجب تحریک عرق کردن و حتی کاهش تب بسیار شدید شود.

نعناع
نعناع می‌تواند حتی شدیدترین تب‌ها را کاهش دهد و خیلی خواص دیگری نیز دارد که می‌تواند مفید باشد؛ مثلا می‌تواند ناراحتی‌ها و اختلالات معده روده‌ای را درمان و به کاهش اضطراب و ایجاد آرامش و خواب راحت کمک کند. نعناع فلفلی می‌تواند به تنهایی برای کاهش تب استفاده شود؛ اما معمولاً با دیگر گیاهان کاهش دهنده‌ی تب مانند بومادران و آقطی سیاه (انگور کولی) استفاده می‌شود.

بیشتربخوانید: تاثیرات شگفت انگیزی که ادویه‌ها بر سلامتی می‌گذارند

زنجبیل
زنجبیل، یا در واقع همان ریشه‌ی زنجبیل نیز یک گیاه فوق العاده مفید است که موجب افزایش تعریق می‌شود و در نتیجه یک کاهش دهنده‌ی قوی تب محسوب می‌شود. زنجبیل می‌تواند موجب تحریک گردش خون محیطی شود و با سایر گیاهان به منظور کاهش دهنده‌ی تب و درد استفاده شود.

گیاه ریش بزی

یکی از رایج‌ترین گیاهان دارویی که برای کاهش تب استفاده می‌شود، بومادران است. مصرف بومادران به تنهایی می‌تواند موجب افزایش تعریق بدن، کاهش تب و از بین بردن سموم در بدن شود و هنگامی که با گیاهان دیگری مانند گیاه آقطی (انگور کولی)، نعناع، فلفل قرمز و زنجبیل ترکیب شود، می‌تواند موجب تحریک عرق کردن و حتی کاهش تب بسیار شدید شود
گیاه ریش بزی یکی از معروف‌ترین درمان‌ها برای تب و درد رماتیسمی است. البته این گیاه به اندازه‌ی پوست بید معروف نیست اما ملایم‌تر از مصرف آسپرین می‌باشد.

گیاه ریش بزی شاید به عنوان یک گیاه تب بر معروف باشد اما برای درمان انواع ناراحتی‌های گوارشی مانند دردهای شکمی، سوءهاضمه و نفخ نیز استفاده می‌شود.

آقطی سیاه
انگور کولی یا همان آقطی سیاه یکی از طبیعی‌ترین درمان‌های مورد استفاده در سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌باشد. گل‌های آقطی سیاه می‌تواند سموم خون را از بین ببرد، موجب افزایش تعریق شود و عفونت‌های غشاهای سلولی گلو و بینی را کاهش دهد.
تنتور و چای‌های تهیه شده از انگور کولی نیز موجب کاهش تب‌های شدید در کودکان می‌شود که این کار را از طریق شل کردن و آرامش مویرگ‌ها و همچنین باز کردن منافذ پوستی انجام می‌دهند.

آکیناسه آ
آکیناسه نیز یک گیاه کاهش دهنده‌ی تب است که در موارد عفونت‌های شدید همراه با تب استفاده می‌شود. آکیناسه آ دارای خواص طبیعی ضدویروسی، ضدباکتریایی و تحریک تقویت سیستم ایمنی بدن است که در نهایت تب، عفونت و درد را کاهش می‌دهد.

گیاه پنجه گربه
پنجه گربه که به صورت چای از پوست این گیاه استفاده می‌شود، برای کاهش تب و درد کارایی دارد. این گیاه دارای یک جزء طبیعی است که سالیسین نام دارد که تبدیل به آسپیرین که درمان کننده‌ی تب در کودکان بزرگسالان است، می‌شود.

استفاده از پنجه گربه به همراه دیگر گیاهانی که مزه‌ی بهتری دارند مانند دارچین، بابونه، نعنا فلفلی و زنجبیل می‌توانند مزه‌ی تلخ این گیاه را مخفی کند، مخصوصاً هنگامی که قرار است از این گیاه برای پایین آوردن تب کودکان استفاده شود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه