Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   دکترعبدالحسین شاهوردی  افزود: سلول های بنیادی، بیوتکنولوژی، همانندسازی، حیوانات تراریخت، رده های سلول های تراریخت و ناباروری از جمله موضوعانی است که محققان این مجموعه در حال فعالیت هستند.
وی به موفقیت های رویان در زمینه های ناباروری، همانندسازی و سلول های بنیادی از زمان راه اندازی این مجموعه تاکنون اشاره کرد و گفت: محققان این مرکز با تحقیق و پژوهش های کاربردی، توانستند به پروتکل های درمانی در برخی حوزه ها از جمله ناباروری دست یابند و آنها را اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاهوردی ادامه داد: این دستاوردها علاوه بر ارائه خدمات درمانی مناسب به مردم، سبب کاهش آلام و هزینه های درمانی آنان و همچنین اعتلای کشور در حوزه سلامت شده است.
سرپرست پژوهشگاه رویان همچنین یکی از اقدامات در دستور کار این مجموعه را توسعه همکاری های بین المللی علمی برشمرد و هدف از آن زمینه سازی برای تحقیق و پژوهش بیشتر در این پژوهشگاه اعلام کرد.
وی از فعالیت های تحقیقاتی مشترک با مراکز بین المللی معتبر خبر داد و گفت: هرچند هم اکنون هم تبادل استاد و دانشجو انجام می شود اما در تلاش هستیم در آینده آن را توسعه بدهیم.

** فعالیت پژوهشگاه رویان در شش حوزه سلول های بنیادی
شاهوردی با اشاره به این که موضوعات سلول های بنیادی بسیار گسترده و متنوع است، ادامه داد: پژوهشگاه رویان تمرکز خود را در 6 حوزه سلول های بنیادی قرار داده که عصب، استخوان و غضرف، قلب، کلیه و چشم از جمله آنهاست.
سرپرست پژوهشگاه رویان ادامه داد: با توجه به محدودیت امکانات، نیرو و حمایت های لازم و ضرورت ارائه خدمات مناسب به مردم، به صورت جدی ورود این حوزه ها شدیم و به موفقیت های خوبی هم دست یافتیم.
شاهوردی افزود: نظر به این که انباشت علم و دانش در خیلی از زمینه ها و موضوعات در این مجموعه شکل گرفته، لذا شرکت های دانش بنیانی در پژوهشگاه رویان راه اندازی شده تا اندوخته های علمی را در برخی از موضوعات به نتیجه مطلوب برسانند.
وی، تعداد شرکت های دانش بنیان این مجموعه را سه شرکت اعلام کرد و گفت: 3 صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر هم در این مجموعه تشکیل شده تا زمینه گسترش تجاری سازی ایده های علمی فراهم شود.

**رویان پرچمدار استفاده از سلول های بنیادی
وی، با اشاره به این که رویان در زمینه استفاده از سلول های بنیادی پرچمدار در کشور است، گفت: استفاده از سلول های بنیادی برای درمان بیماران صعب العلاج، علم جوانی در جهان است که ما هم همپای دنیا در این زمینه حرکت کردیم و به موفقیت های خوبی دست یافتیم.
سرپرست پژوهشگاه رویان ادامه داد که این دانش در کشور توسعه خوبی پیدا کرده و از این طریق توانسته خدمات درمانی مناسبی به برخی از بیماران ارائه کند.
وی به موفقیت های رویان در زمینه ناباروری اشاره کرد و گفت: این مجموعه با تحقیق و پژوهش کاربردی توانست به نیاز جامعه در این زمینه پاسخ مثبت دهد. در اوایل راه اندازی پژوهشگاه رویان این دسته از بیماران برای درمان ناباروری به خارج از کشور می رفتند اما امروزه ما میزبان تعدادی قابل توجهی بیمار از کشورهای خارجی هستیم.
پژوهشگاه رویان هشتم خرداد ماه سال 1370 به عنوان مرکز جراحی محدود با هدف ارائه خدمات درمانی به زوج‏‌ های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران تاسیس شد.
پژوهشگاه رویان در سال‏های 1377 و 1387 به ترتیب مجوز مراکز تحقیقات علوم سلولی و مرکز تحقیقات پزشکی تولید مثل را از شورای گسترش دانشگاه‏ های علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد و آبان ماه 1388 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارتقای آن از پژوهشکده به پژوهشگاه رویان موافقت کرده است.
این پژوهشگاه فعالیت‌ های پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در قالب سه پژوهشکده شامل زیست شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی، پزشکی تولید مثل و زیست فناوری و 2 مرکز خدمات تخصصی (مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی) را با راهبرد از علم تا کاربرد، راه اندازی کرده و توانسته است در این زمینه ها به موفقیت هایی دست یابد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • تصادف منجر به فوت درچهارمحال و بختیاری
  • وقوع حادثه رانندگی در قطب صنعتی شهرکرد با یک جان باخته و سه مصدوم
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین