Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس نهم گفت: برداشت دولت از صندوق توسعه ملی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه حتما سازگاری ندارد و خلاف سیاست‎های کلانی است که می‌گوید باید به وابستگی بودجه عمومی به نفت روند کاهشی بدهید تا بند بودجه از نفت قطع شود.

حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان درباره پیشنهاد دولت مبنی بر برداشت  منابع صندوق توسعه ملی برای حقوق و دستمزد اظهارکرد: این اقدام مغایر با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری است که در بهمن سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درآنجا حداقل واریزی از درآمد ناشی از صادرات نفت و گاز را ۳۲ درصد از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته اند. دولت این ۳۲ درصد را واریز می‌کند و از آن طرف ۱۲ درصد را برداشت می‌کنند، خب برداشت از صندوق توسعه ملی برای دولت خلاف ماهیت صندوق توسعه ملی و سیاست‌های ابلاغی برنامه ششم توسعه است.   رئیس کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس نهم افزود: برداشت دولت از صندوق توسعه ملی همچنین خلاف سیاست‎های کلانی است که می‌گوید باید به وابستگی بودجه عمومی به نفت روند کاهشی بدهید تا بند بودجه از نفت قطع شود.
مصباحی مقدم با تاکید کرد: برداشت دولت از صندوق توسعه ملی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه حتما سازگاری ندارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآورشد: البته بدهی‌هایی که دولت به کارکنان آموزش و پرورش و جا‌های دیگر دارد را باید در بودجه بیاورد تا با آن‌ها تسویه حساب شود، اما اینکه از چه منبعی؟ امکان صرفه جویی در جا‌های دیگری وجود دارد که باید آن‌ها را مد نظر قرار دهند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش روی ملی شوراهای استان ضمن تبریک این روز، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند، افزود: با درایتت امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و اعضای شورا منشأ خیر در شهر و روستاها شدند که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهند.

عاشوری با بیان اینکه تنها هدف شوراها خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی مناطقشان است، ادامه داد: باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملاً اجرایی کنید.

وی با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعاً در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه شورا تبلور عینی مردم‌سالاری دینی، ظرفیتی برای مشارکت مردم در انجام کارها و حلقه واسطی برای اجرای برنامه ریزی هایی است که شکل می‌گیرد، گفت: شوراها به عنوان نزدیک ترین نهاد به مردم تأثیرگذار بوده و در تحقق شعار سال نقش انکار ناپذیر دارند.

کد خبر 6095220

دیگر خبرها

  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست