Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات درباره دلیل محرمانه تشکیل شدن کمیته بررسی بودجه مجلس گفت: اطلاعی در این رابطه ندارم، اما بسیار کار نامربوطی است. تشکیل و محرمانه بودن این کمیته به‌نوعی اخلال درروند عادی مجلس است.
سال گذشته انتشار فیش‌های حقوقی مدیران بیمه مرکزی ایران، رئیس صندوق توسعه ملی، مدیران بانک رفاه کارگران و مسئولان و مدیران چند سازمان دیگر با بازتاب گسترده‌ای تحت عنوان «فیش‌های نجومی» در رسانه‌ها و بین افکار عمومی انتشار یافت که همین امر سبب شد تا چند نفر از مدیران صنعت بیمه، بانک‌ها و مؤسسات اقتصادی دیگر استعفا دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس‌ازآن محمدباقر نوبخت ضمن عذرخواهی از مردم بابت فیش‌های حقوقی که سابقه آن به دولت احمدی‌نژاد برمی‌گشت، اعلام کرد که بنا بر مصوبه شورای حقوق و دستمزد ازاین‌پس حداکثر پرداخت حقوق و دستمزد مقامات سیاسی کمتر از ۱۰ میلیون تومان و سایر مقامات و مدیران غیرسیاسی حداکثر ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان خواهد بود.
روز یکشنبه روزنامه همشهری در گزارشی مطرح کرد که کمیته بررسی بودجه مجلس در ظاهر تصمیم گرفته تا دستمزد ماهیانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی بدون در نظر گرفتن هزینه‌هایی مانند خودرو، اجاره مسکن، اجاره دفتر نمایندگی در تهران، اجاره دفتر نمایندگی در حوزه، تأمین خودرو در حوزه، پروازهای داخلی برای سرکشی به حوزه‌ها، پروازهای داخلی و خارجی برای انجام مأموریت، یک محافظ یا مسئول دفتر، راننده، پاداش نمایندگی هر سه ماه از 5 میلیون تومان به 10 میلیون تومان افزایش دهد.
درحالی‌که نمایندگان مجلس سال گذشته همراه با دستمزد ماهیانه و با محاسبه هزینه‌هایی که مورداشاره قرار گرفت در ماه حدود 36 میلیون تومان دریافتی داشتند در صورت اضافه شدن دستمزد ماهیانه آنان به‌طور حتم هزینه‌های حاشیه‌ای هم به همان نسبت افزوده خواهد شد.
حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه و محاسبات در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره افزایش دستمزد ماهیانه نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: کلیاتی از این مسئله مطرح‌شده است ولی مخالف بودم و بعید می‌دانم که به تصویب مجلس برسد.
وی دلیل احتمال رأی منفی نمایندگان مجلس به افزایش حقوق نمایندگان را چنین بیان کرد: افزایش حقوق نمایندگان هیچ ضرورتی ندارد و امروزه وضعیت کشور به‌گونه‌ای است که هم اعضای خانه ملت و هم دیگران باید از چنین افزایش هزینه‌هایی جلوگیری به عمل‌آورند و تا زمانی که نمایندگان خود به کاری عمل نکنند، نمی‌توانند آن را از دیگران بخواهند.
این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات به افزایشی که چند ماه درباره حقوق نمایندگان صورت گرفت نیز اشاره کرد و افزود: با این افزایش حقوق هم مخالف بودم که بر اساس آن از حدود مبنای چهار و نیم میلیون تومان به 7 یا 8 میلیون تومان رسید که البته انجام شد ولی افزایش دیگری نباید صورت گیرد.
وی درباره زمان این افزایش حقوق اظهار داشت: زمان دقیق را نمی‌دانم، اما در بودجه سال 96 به تصویب رسیده بود.
حاجی دلیگانی در رابطه با دریافتی 36 میلیون تومانی نمایندگآن‌همراه با تمام هزینه‌ها ابراز کرد: در این حد را نمی‌پذیریم زیرا هزینه‌های دفتر را نباید به‌عنوان هزینه نمایندگان برشمرد. مقوله‌های جدا از هم هستند، گفته فوق مانند این می‌ماند زمانی که می‌خواهند حقوق یک بخشدار یا فرماندار را اعلام کنند با هزینه کارکنان و برق و آب و گاز محاسبه شود که غیرمنطقی به‌حساب می‌آید.
وی در ادامه اظهار داشت: دستمزدی که به راننده پرداخت می‌شود بخشی از حقوق نماینده نیست زیرا او یک نفر دیگر است. اینکه در بودجه مسئله مورداشاره به‌طورکلی برای نماینده محاسبه می‌شود روش غلطی است که کمیسیون بودجه هم‌بارها اصلاح آن را پیشنهاد داده و باید به دو بخش تقسیم شود.
این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در ادامه تصریح کرد: نماینده را باید به‌عنوان یک‌نهاد بشناسیم نه شخص، زیرا هزینه‌هایی مانند برق، آب، خودرو و ... به جیب او که نمی‌رود به‌حساب فرد دیگری ریخته می‌شود بنابراین باید جدا در نظر گرفته شود. حاجی دلیگانی درباره دلیل محرمانه تشکیل شدن کمیته بررسی بودجه نیز گفت: اطلاعی در این رابطه ندارم، اما بسیار کار نامربوطی است. تشکیل و محرمانه بودن این کمیته به‌نوعی اخلال درروند عادی مجلس است زیرا اگر در قالب فراکسیون تشکیل شود امکان آن هست، ولی به شکل کمیته نمی‌توان چنین تصمیم گرفت دلیل آن‌هم این است که نماینده‌ها به‌مانند هم رفتار می‌کنند و از حقوق مساوی برخوردارند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • جدول هفتم بودجه ۱۴۰۳ مربوط به حقوق و مزایا رد شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....