Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن هاشمی رفسنجانی در اولین کنگره بین المللی شصت سال مددکاری در کشور گفت: مددکاری در برابر مددجویان اجتماعی مطرح می‌شود و این مددجویان اغلب قربانی آسیب‌های اجتماعی هستند، افرادی که به دلیل فقر یا ضعف سیستم درمان و بیمه قدرت تأمین نیازهای خود را ندارند و به نوعی از معتاد گرفته تا فقیر قربانی این آسیب‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: باید بپذیریم که آسیب‌های اجتماعی یک واقعیت است  و بهترین شیوه برخورد با آن، حل این آسیب‌هاست نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم. 

هاشمی با اشاره به مثلث دولت، مدیریت شهری و جامعه مدنی در مقابله با این آسیب‌ها گفت: از نظر تأمین معیشت، حفظ امنیت و حقوق عمومی مددجویان دولت وظایفی دارد و دستگاه‌هایی مانند بهزیستی، کمیته امداد و سایر دستگاه‌ها مسئول اجرای این وظایف می‌شوند. 

رئیس شورای شهر گفت: تجربه نشان داده بیشترین اثربخشی را فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها در حوزه مددکاری داشته‌اند و در مورد مدیریت شهری باید کارشناسی علمی و گسترده‌ای انجام شود. 

وی ادامه داد: منابعی مثل درآمد نفت یا مالیات در دست مدیریت شهری نیست و نمی‌تواند خود را درگیر با مقابله با آسیب‌ها کند ولی این به معنی نادیده گرفتن نقشه‌ها در این حوزه نمی‌تواند باشد و با ارائه خدمات عمومی می‌تواند کمک کند. 

وی افزود: در بحث معتادان متجاهر که در منطقه هرندی هم دیدیم، ورود مدیریت شهری و برخورد با این معتادان یا اقدامات پلیسی نه در حیطه وظایف شهرداری است و نه تاکنون اثر مثبتی داشته است، از طرفی ارائه خدمات مددکاری به این گروه پرهزینه و کم‌بازده است و مدیریت شهری می‌تواند به جای برخوردهای تند و ملایم، مسیر میانه را انتخاب کند زیرا با ارائه خدمات گرم‌خانه‌ای، آنها را ساماندهی کند. 

وی تأکید کرد: می توان از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده کرد و سازمان خدمات اجتماعی شهرداری می‌تواند با مهندسی مجدد به تقویت این بسترها کمک کند. 

رئیس شورای شهر گفت: البته نباید تصدی‌گری در مددکاری اجتماعی به حاکمیت و مدیریت شهری سپرده شود، چرا که تجربه نشان داده استفاده از ظرفیت جامعه مدنی و فراگیر شدن کار داوطلبانه، بهترین راه در حوزه مددکاری است. 

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی، صبح شنبه در جلسه بازآفرینی شهری کرمان، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر کرمان به عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

وی، با بیان اینکه ارتقا شرایط کیفی زندگی در سکونت گاه‌ها از طریق ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان، از جمله نیازهای شهر کرمان می‌باشد تصریح کرد: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمات رسان است.

علی بابایی، ضمن تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری گفت: این مناطق از ظرفیت مطلوبی در جهت تأمین مسکن نیز برخوردار می‌باشند.

وی، همچنین با مطلوب دانستن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است افزود: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگر است که نیازهای مردم از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

کد خبر 6089952

دیگر خبرها

  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار