Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: با برقی شدن راه‌آهن تهران ـ مشهد، سرعت آن به ۲۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آخوندی در مراسم امضای قرارداد ساخت مشترک ۶۰۰۰ دستگاه واگن باری میان ایران و روسیه گفت: این روزها که کلانشهرها در وضع تنگی نفس هستند و آلودگی هوا، همه را نگران کردند، دو خبر خوب به مردم می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک خبر درباره گشایش LC  و فعال شدن اعتبار اجرای خط آهن برقی تهران ـ مشهد است که پروژه‌ای است که سال‌ها درباره آن صحبت می‌شد، اما تأمین اعتبار آن به صورت مسئولیت‌آور نهایی نشده بود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: خوشبختانه بخش اول اجرای این قرارداد که پرداخت ۷.۵ درصد سهم ایران از پروژه بود، انجام شد و توانستیم روز پنجشنبه هفته گذشته LC این پروژه را در بانک صنعت، معدن و تجارت به نفع طرف چینی افتتاح کنیم و این قرارداد فعال شد.

آخوندی با تأکید بر اینکه این پروژه را در چهار سال آینده به پایان می‌رسانیم، اظهار داشت: سرعت سِیر قطار برقی تهران ـ مشهد، با اجرای این پروژه به ۶ ساعت کاهش یافته و سرعت سِیر قطار مسافری به ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت و قطار باری به ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت افزایش می‌یابد؛ ضمن اینکه سالانه ۳۵ میلیون مسافر از طریق این خط آهن (قطار برقی) به مشهد عزیمت خواهند کرد.

وی خبر دوم توسعه صنعت حمل و نقل ریلی را امضای قرارداد سه میلیارد یورویی میان شرکت راه‌آهن ایران و مرکز توسعه تجارت خارجی روسیه عنوان کرد و افزود: این قرارداد به سود توسعه حمل و نقل سبز (ریلی) بوده و بر اساس این قرارداد، ۲۰ هزار واگن باری توسط شرکت‌های ایرانی و روسی و هزار دستگاه واگن مسافری و ۳۵۰ دستگاه لوکوموتیو و تجهیزات دیگر ساخته می‌شود.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، در حال حاضر تعداد کل واگن‌های باری فعال در خطوط ریلی کشور ۲۸ هزار دستگاه بوده است که با اتمام این قرارداد، تعداد ناوگان ریلی رشد بیش از ۷۰ درصدی خواهد داشت. همچنین تعداد واگن‌های مسافری فعال موجود نیز ۲۲۰۰ دستگاه است که با قرارداد امروز، تعداد ناوگان مسافری رشد ۵۰ درصدی دارد.

آخوندی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه، طبق برآورد ما ۲۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خواهد شد که با این دو قرارداد اخیر، بیش از پنج میلیارد دلار آن محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این قرارداد بلافاصله ساخت ۶۰۰۰ دستگاه واگن باری توسط سه شرکت ایرانی واگن پارس، واگن کوثر و فولاد درخشان آغاز می‌شود؛ ضمن اینکه این کار یک اقدام جدی به سمت توسعه اشتغال است.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: اکنون بر توسعه زیرساخت و ناوگان ریلی، آنچه مهم است فعالیت‌ کریدورهای ترانزیتی و تجاری است که با این قرارداد، بخشی از باری که از هند به روسیه می‌رود و مشتمل بر ۷ میلیون دلار است، به راه‌آهن ایران منتقل خواهد شد که اقدام بزرگی است.

آخوندی با اشاره به همکاری ایران با همسایگان و کشورهای مهم اقتصاد منطقه مانند چین و هند تصریح کرد: اجرای این قراردادها به صلح در منطقه و برقراری امنیت کمک می‌کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شرق با بیان اینکه فرایند بارگیری و اعزام واگن ها در این اداره کل در کمترین زمان و بدون توقف انجام می شود گفت: اقدامات مناطق مستقر در مسیر قطارهای شرق و مقاصد تخلیه، در سرعت بازرگانی نقش مهمی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، علی حکامی قاسمی افزود: سرعت بازرگانی در راه آهن از زمان بارگیری واگن و صدور بارنامه زمان سفر تا تخلیه در مقصد محاسبه می شود و اداراتی که این فرآیند را به طور کامل در حوزه استحفاظی خود دارند در این شاخص اثرگذارتر هستند.

حکامی قاسمی بیان کرد: اداره کل راه آهن شرق به عنوان مبدا بارگیری و محل کسب درآمد شرکت راه آهن، ماموریت تسریع سیر واگن های خالی دریافتی از مرز اداره کل تا مبادی بارگیری و صدور بارنامه را بر عهده دارد و پس از بارگیری، سیر واگن ها طبق برنامه ابلاغی با لوکوموتیوهای تخصیصی و در نظر گرفتن رسوب واگن ها و تاریخ صدور بارنامه، انجام می شود.

رضایت مسافرین از اولویت پیش فروش اینترنتی بلیت قطار

مدیرکل راه آهن شرق با اشاره به اقدام راه آهن در تغییر نحوه پیش فروش بلیت و اولویت عرضه بلیت از طریق سکوهای اینترنتی گفت: این اقدام جسورانه، رضایتمندی مردم در سطوح مختلف را به دنبال داشت، زیرا با حذف بازار سیاه و رفتارهای غیر حرفه ای برخی آژانس های متولی، موجب افزایش ظرفیت در سامانه و دسترسی اختیار و قدرت انتخاب توسط مسافرین شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟