Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان ایران در مراسم حمل مشعل المپیک زمستانی 2018 پیونگ چانگ با حضور در مسیر این مشعل در شهرهای آسان و چون آن کره جنوبی، آن را حمل کردند. به گزارش خبرنگار اعزامی همگردی به سئول کره جنوبی، تیمی 10 نفره از نمایندگان ایران که با پرچمداری بهرام رادان، بازیگر برجسته کشورمان و حمایت شرکت سامسونگ موبایل به مراسم حمل مشعل المپیک اعزام شده بودند دیروز و امروز طبق برنامه ریزی تعیین شده مشعل را حمل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دیروز و به عنوان اولین ایرانی، فروغ عباسی عضو تیم زنان اسکی آلپاین کشورمان که سابقه حضور در مسابقات المپیک زمستانی را هم در کارنامه خود دارد این مشعل را حمل کرد. او صبح روز شنبه مشعل المپیک زمستانی را از مارگارت گرانت هرچ، ورزشکار اهل آفریقای جنوبی تحویل گرفته و برای مسافت 200 متر در شهر آسان کره جنوبی حمل کرد. در انتهای این مسیر نیز او مشعل را به ورزشکاری از لبنان تحویل داد. وی که اکنون در حال تلاش برای کسب سهمیه حضور در المپیک زمستانی پیونگ چانگ است پس از حمل مشعل گفت « امیدوارم در آینده نزدیک به عنوان ورزشکار به کره جنوبی برگردم و بتوانم در المپیک زمستانی شرکت کنم».

امروز و در ادامه این مراسم نیز 9 نماینده دیگر به ترتیب مشعل را هرکدام برای مسافت 200 متر حمل کردند و به این ترتیب حضور نمایندگان ایران در مراسم حمل مشعل المپیک به اتمام رسید. حسن میرزاحسینی، عضو تیم ملی اسکی و سنگ نوردی جانبازان و معلولین ایران، اولین نفری بود که امروز و به نمایندگی از کشورمان این مشعل را حمل کرد. طبق برنامه ریزی مسئولان قرار بود او با استفاده از یک پای مصنوعی مشعل را حمل کند اما میرزاحسینی ترجیح داد با استفاده از عصا این کار را انجام دهد. میرزاحسینی درباره دلیل کار خود گفت: «دوست دارم این پیام را منتقل کنم که معلولیت نباید باعث شود که فرد از حضور در جامعه محروم شود. همه معلولان باید با شجاعت کامل در جامعه و در میان مردم حضور داشته باشند».
علیرضا توسلی مدیر سامسونگ موبایل ایران درباره حضور این گروه در مراسم حمل مشعل المپیک گفت «امروز روز بسیار مهمی برای گروه ایرانی است که همراه و در کنار سامسونگ در اینجا حضور پیدا کردند و مشعل المپیک را به نمایندگی از تمامی مردم ایران حمل خواهند کرد».
هشت نماینده دیگر ایران نیز به صورت پیوسته و در یک بخش مشعل المپیک را حمل کردند. در این بخش عظیم قیچی ساز اولین نفری بود که مشعل المپیک را حمل کرد. او تنها هیمالیانورد ایرانی است که توانسته به هر چهارده قله هشت هزار متری صعود کند. دیگر اعضای تیم ایران که با پرچمداری بهرام رادان، بازیگر محبوب و سرشناس کشورمان به این مراسم رفته اند، عبارتند از سیروس انتخابی (فعال محیط زیست)، رضا عابدینی (فعال اجتماعی)، بهناز شفیعی (اولین دختر موتور ریس سوار و قهرمان اولین مسابقه رسمی موتورسواری ایران)، سارا داستان (از اعضای فعال انجمن ام اس ایران)، هلیا باغبانی (نخستین دختر ایرانی که در سن بیست سالگی عنوان خلبان دوم را دریافت کرده است) و هایده شیرزادی (کارآفرین و فعال محیط زیست ایرانی). حضور تک تک این نمایندگان در روند حمل مشعل المپیک با شور و هیجان و در مواردی با واکنش های احساسی همراه بود. از جمله سارا داستان که در زمان حمل مشعل المپیک اعلام کرد «می خواهم نشان دهم که ام اس ناتوانی نیست و من با توانایی کامل می توانم این مشعل را حمل کنم».

پیش از آغاز مراسم حمل مشعل توسط نمایندگان ایران، مسعود فیاضی مدیر روابط عمومی و مسئولیت های اجتماعی سامسونگ با اشاره به تعداد زیاد نمایندگان کشورمان گفت: «ایران در میان کشورهای منطقه بیشترین نماینده را در مراسم حمل مشعل المپیک داشت. سامسونگ در کمپینی جهانی افرادی را از سراسر جهان برای حمل مشعل به اینجا دعوت کرد که نماد روحیه انجام کارهای ظاهرا ناممکن بوده اند. روحیه ای که با شعار «آنچه را نمی توانی، انجام بده»، در این کمپین هم خوانی داشت».
بهرام رادان نیز ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم و با اشاره به سرگذشت الهام بخش و جذاب دیگر اعضای گروه گفت «امیدوارم بتوانیم نمایندگان خوبی برای مردم ایران باشیم. اعضای حاضر در این گروه هرکدام کارهای بزرگی کرده اند و می توانند الهام بخش بسیاری از مردم باشند». حضور این بازیگر محبوب کشورمان در مراسم حمل مشعل با استقبال خبرنگاران و رسانه های حاضر مواجه شد. به صورتی که پس از رسیدن مشعل به دست رادان مراسم برای مدتی متوقف شد تا خبرنگاران امکان گرفتن عکس از او را پیدا کنند. رادان مشعل را از هلیا باغبانی دریافت کرد و پس از حمل آن در مسافت 200 متر تعیین شده، آن را به هایده شیرازی دیگر نماینده کشورمان تحویل داد.

آخرین مشعل دار ایران، رضا عابدینی بود که با شعار حمایت از مردم کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، کودکان کار و هم وطنان توان یاب مشعل المپیک زمستانی را حمل کرد. به این ترتیب کار حضور این تیم در مراسم حمل مشعل المپیک زمستانی پیونگ چانگ 2018 بعد از حمل توسط تک تک اعضای تیم به پایان رسید.
سامسونگ به عنوان یکی از حامیان اصلی بازی های المپیک زمستانی 2018 کار انتخاب 1500 نفر از حمل کنندگان مشعل المپیک را بر عهده داشت. به همین منظور کمپینی بزرگ برگرفته از روح المپیک در سرتاسر جهان راه اندازی شد تا شخصیت هایی الهام بخش و موثر در هر جامعه به عنوان یکی از 7500 نفر حمل کننده مشعل المپیک زمستانی انتخاب شوند. طی فراخوانی از تمامی علاقه مندان دعوت کرد دلایل خود برای حضور در مراسم حمل مشعل المپیک را به این شرکت اعلام کند. نهایتا از میان هزاران درخواست دریافت شده 6 نفر توسط هیات داوران انتخاب شدند. همچنین سه نفر نیز به دلیل فعالیت های برجسته اجتماعی و زیست محیطی بصورت مستقیم توسط این شرکت برای حمل مشعل المپیک زمستانی 2018 دعوت شدند.

 

منبع: مجله همگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۸۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد

رئیس هیئت کشتی استان فارس گفت که محمدعلی گرایی از ابتدا برنامه‌ای برای حضور در وزن ۸۲ کیلو نداشته و به فکر حضور در المپیک بوده است. - اخبار ورزشی -

ساسان خوبیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه گفته شده محمدعلی گرایی باوجود شانسی که کادرفنی تیم ملی به او برای عضویت در وزن 82 کیلوگرم تیم ملی داده، قصد حضور در این وزن را ندارد؛ اظهار داشت: علی کشتی‌گیر 77 کیلوست، طبق صحبتی که با حسن رنگرز و فدراسیون داشتیم قرار شد به اردو برود. اصلا هم بحث 82 کیلوگرم مطرح نیست چون المپیک در پیش بوده و 77 کیلو وزن المپیکی است.

وی درباره اینکه فدراسیون پیش از این اعلام کرده بود هر کسی در گزینشی آسیایی سهمیه المپیک بگیرد، خودش ملی‌پوش المپیک خواهد شد و حالا امین کاویانی‌نژاد در 77 کیلو ملی‌پوش شده است، گفت: اگر قرار است حضور در المپیک براساس سهمیه باشد که رضا گرایی هم خودش سهمیه المپیک را گرفته و چرا برای او مسابقه انتخابی گذاشته شده؟ پس او هم انتخاب است، خصوصا اینکه هم طلای المپیک قبلی را دارد و هم در این سه سال از مسابقات جهانی با مدال برگشته، ما روی بحث انتخابی محمدرضا گرایی بحثی نداریم، همیشه از قانون هم تمکین می‌کنیم. برای او انتخابی گذاشته‌اند، او هم کشتی می‌گیرد، بحث این است که در 77 کیلو هم باید انتخابی گذاشته می‌شد.

رئیس هیئت کشتی استان فارس ادامه داد: کشتی؛ والیبال و بسکتبال و فوتبال نیست که مربی تشخیص دهد این بازیکن از او بهتر است، بهتر بودن در کشتی و ورزش‌های انفرادی، در مبارزه مشخص می‌شود. از طرفی هم علی گرایی بهترین 77 کیلوگرم ایران است و المپیک هم جای باتجربه‌هاست. در استان فارس دو تا از بهترین‌های 77 کیلو را داریم، گرایی و مختاری که در تورنمنت وهبی‌امره کاویانی‌نژاد را برده و کاویانی‌نژاد هم عبدی را حذف کرده بود ولی در چرخه‌ای که اعلام شد، هیچ‌کدام از آنها شانسی ندارند.

خوبیاری یادآور شد: مختاری صرفا به اردو دعوت شده و راهی برای او درخصوص المپیک باز نیست. تعلیقش را برداشتند چون اتحادیه جهانی او را محروم نکرد. وقتی فرنگی‌کار 44 ساله آمریکایی می‌تواند در مسابقات انتخابی کشورش شرکت کند، یا رستم آساکولوف با 39 سال سن سهمیه المپیک می‌گیرد و لوپز 42 ساله برای تصاحب پنجمین طلای المپیکش به پاریس می‌آید، چرا باید در 77 کیلو جلوی محمدعلی گرایی را بگیریم و انتخابی در این وزن گذاشته نشود؟ المپیک میدانی نیست که حق حضور در آن را از کسی بگیریم.

وی درباره اینکه آیا محمدرضا گرایی هم از اینکه برایش با سعید اسماعیلی مبارزه انتخابی در نظر گرفته شده، ناراحت است؟، گفت: مخالفتی که هست در رابطه با چگونگی اجرای قانون است، وقتی به علی گرایی می‌گویید برو به امید خدا و شانسی برای المپیک به او نمی‌دهید، از آن سو به رضا گرایی می‌گویید انتخابی بده، این خوب نیست، چون شرایط این دو وزن با هم مساوی است. هم محمدعلی گرایی محروم بوده و هم سعید اسماعیلی، اما به اسماعیلی فرصت حضور در مسابقات داده شد و حالا هم به انتخابی با رضا گرایی رسیده، اما محرومیت محمدعلی گرایی که تمام شد به او دیگر فرصتی داده نشد و تصمیم گرفتند که فقط در 82 کیلو می‌تواند شانس خود را امتحان کند. ما گفتیم محرومیتش که تمام شد او را به یک تورنمنت بفرستید و وضعیتش را ببینید، گفتند دو سال نتیجه نگرفته، اما آیا او در این سال‌ها بدون انتخابی ملی‌پوش شده؟ بهترین نفر 77 کیلوگرم ایران بوده که به عضویت تیم ملی درآمده است.

پیشکسوت کشتی فارس تاکید کرد: حتما موضوع را از طریق فدراسیون پیگیری می‌کنیم. هر روز دو سه ساعت باید در شیراز جواب تلفن مسئول و غیرمسئول را بدهم که چه اتفاقی افتاده، ما استانی هستیم که سبقه کشتی فرنگی داریم. ناراحتی دیگر ما هم از این است که استان فارس با وجود داشتن 9 کشتی‌گیر در همین اردو، یک مربی در کادرفنی ندارد. در تیم ملی جوانان هم همینطور است. ما عضو ثابت کادرفنی تیم ملی نداریم. بعد همه این موارد را که پازل‌‌وار کنار هم می‌چینیم به این می‌رسیم که چرا کادرفنی تیم ملی فقط از دو استان تشکیل شده؟ مربی‌ای از استان فارس کاندیدای حضور در المپیک نیست و چرا اصلا نباید ما یک مربی در کادرفنی داشته باشیم؟

خوبیاری گفت: خلاصه کلام ما اینکه وقتی برای رضا گرایی با طلای المپیک و 3 نشان طلا، نقره و برنز جهانی مسابقه انتخابی برگزار می‌شود، باید برای بقیه هم انتخابی بگذاریم که حق حضور در المپیک را به راحتی از دست ندهند. المپیک جای باتجربه‌هاست. امیدوارم تصمیمی گرفته شود که حقی از کسی ضایع نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نه به حضور رژیم صهیونیستی در المپیک پاریس
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • رسمی؛ حسن یزدانی بدون مسابقه به المپیک پاریس می رود
  • شرایط حضور حسن یزدانی در المپیک پاریس مشخص شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • فصیحی: استاد اولین‌ها هستم و از حضور در لیگ الماس خوشحالم