Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیمر اصلاح کننده قیر و آسفالت با بهره گیری از فناوری نانو دراصلاح قیر، بهبود آسفالت و استفاده در قیرهای درزگیر کاربرد و مزیت هایی مانند چسبندگی بهتر قیر به مصالح سنگی و کاهش ترک خوردگی در دمای پائین را به همراه دارد.
به گزارش ایرنا، قرارداد همکاری مشترک به منظور تحقیق، طراحی، آزمایش، دستیابی به دانش فنی، مدیریت و سرمایه­گذاری مشترک برای تولید، بازاریابی و فروش اصلاح کننده­های نوین پلیمری قیر و آسفالت میان 2 شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، روز دوشنبه اعلام کرد: این قرارداد بین شرکت های آریا پلیمر پیشگام و پژواک طرح ایرانیان و در حاشیه مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن­ بازار به امضا رسیده است.
این قرارداد در سه مرحله ایجاد دانش فنی (مرحله اول) که شامل مطالعه، تحقیق، طراحی، آزمایش، و دستیابی به دانش فنی تولید اصلاح­ کننده­های نوین پلیمری قیر و آسفالت و ثبت محصولات و برند، تولید پایلوت طرح (مرحله دوم) که شامل تولید آزمایشی، بازاریابی و فروش محصولات ناشی از مرحله اول و تجاری­ سازی (مرحله سوم) که شامل فروش دانش فنی و یا مدیریت و سرمایه­گذاری جهت تولید، بازاریابی و فروش محصولات ناشی از مرحله اول و تائید شده در مرحله دوم است، منعقد شد.
این شرکت ها در زمینه های فناوری­های نوین صنایع پلیمری و مهندسی عمران فعال هستند.
در حاشیه مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن­ بازار، تعداد 28 قرارداد تجاری‌سازی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه ‌گذاران کشور به امضا رسید.
هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن­ بازار همزمان با هفته پژوهش از 22 تا 26 آذر سالجاری در محل نمایشگاه­ های بین­ المللی تهران برگزار شد.
هم اکنون حدود 480 شرکت دانش بنیان با اشتغال آفرینی برای 6 هزار و 500 دانش آموخته دانشگاهی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعال هستند.
گردش مالی سالانه شهرک حدود یکهزار و 300 میلیارد تومان است و تا کنون 900 فناوری در این شهرک، تجاری سازی و یکهزار و 300 قرارداد تحقیقاتی منعقد شده و 350 میلیارد تومان جذب منابع بخش خصوصی داشته است.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی - انتشار دهنده : عمادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین