Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند گفت: متقاضیان تولید گوشت گوزن و شترمرغ برای اخذ مجوزهای لازم و احداث واحدهای تولیدی می‌توانند به اداره جهاد کشاورزی نهاوند مراجعه کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نهاوند احمد باقری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تسهیلات خوبی برای ارائه به تولیدکنندگان و متقاضیان پرورش دام در نظر گرفته‌ شده است که متقاضیان می‌توانند با مراجعه به اداره جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از این تسهیلات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، پرورش و تولید گوشت گوزن یکی از این موارد است که در دستور کار قرار دارد که متقاضیان تولید گوشت گوزن جهت اخذ مجوز می‌توانند به جهاد کشاورزی نهاوند مراجعه کنند.

باقری افزود: طبق اعلام مسئولان محدودیتی برای اعطای مجوز پرورش گوزن در کشور وجود ندارد و متقاضیان برای تولید این محصول در تمام نقاط کشور، می‌توانند اقدام کنند.

وی عنوان کرد: همچنین متقاضیان احداث گلخانه‌های کوچک در داخل و حریم روستا می‌توانند با مراجعه به کارشناسان اداره جهاد کشاورزی نهاوند از تسهیلات لازم برخوردار شوند.

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند با اشاره به پرورش شترمرغ در نهاوند، بیان کرد: متقاضیان پرورش شترمرغ برای اخذ مجوز و احداث واحد تولیدی با مراجعه به جهاد کشاورزی و ارائه طرح می‌توانند دست به تولید بزنند.

باقری اظهار داشت: به‌زودی بازدید کارشناسی از تک‌تک دامداری‌های شهرستان با حضور کارشناسان استان و شهرستان جهت شناسایی و رفع مشکلات آن‌ها انجام می‌شود تا موانع تولید برطرف شود.

وی تصریح کرد: با تلاش مسئولان محلی و استانی مجوز احداث کارخانه قند پنج هزار تنی در نهاوند صادر شد که برای حل کردن مشکلات چغندرکاران نهاوند بسیار راهگشا است.

باقری تصریح کرد: در دو ماه گذشته مجوز هشت  سردخانه میوه جمعاً به ظرفیت 40 هزار تن صادرشده است که با توجه به تولیدات شهرستان نهاوند بخش عمده‌ای از مشکلات را حل می‌کند.

رئیس جهاد کشاورزی نهاوند گفت: از همه همشهریان و سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم جهت احداث واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال در عرصه‌های جهاد کشاورزی به جهاد کشاورزی نهاوند مراجعه کنند تا بتوانیم زمینه اشتغال و تولید را در شهرستان فراهم کنیم.

انتهای پیام/

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی