Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه توجه به توسعه و اقتصادی نمودن بخش کشاورزی زمینه مهاجرت معکوس به روستاها و شهرهای کوچک را فراهم می کند، گفت: توسعه نامتوازن عامل اصلی ایجاد حاشیه نشینی در شهرها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان امروز(28 آذر) در دیدار با معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور و رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور بیان داشت: حاشیه نشینی یک معضل اجتماعی است که در سایه بی توجهی برخی از مسئولان نسبت به وظایفشان شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اعلام این مطلب که شهرهای زاهدان و چابهار با حاشیه نشینی دست و پنچه نرم می کنند، افزود: معضلات و مشکلات بهداشتی، اجتماعی و فرهنگی، زندگی حاشیه نشینان را با تهدید روبه رو کرده است.

 

استاندار استان عامل اصلی ایجاد حاشیه نشینی در شهرها را توسعه نامتوازن دانست و یادآور شد: بی مهری به روستائیان و عدم تامین امکانات از قبیل زیرساخت ها برای ایجاد اشتغال آنان، پیامد مهاجرت اجباری روستائیان به شهرها را به دنبال داشته است.

 

محبی با تاکید بر اینکه باید با بکارگیری ظرفیت و پتانسیل های پیدا و پنهان موجود در استان زمینه ماندگاری افراد در روستاها و شهرها فراهم کنیم، گفت:  ایجاد صنایع و کارگاه های کوچک، توجه به توسعه و اقتصادی نمودن بخش کشاورزی، حمایت از صنایع دستی روستائیان، توجه به ظرفیت های موجود برای ایجاد کار و کسب در حوزه خدمات از جمله مهمترین مباحثی است که با برنامه ریزی و تمرکز بر آن، ضمن ایجاد ماندگاری، زمینه مهاجرت معکوس به روستاها و شهرهای کوچک را فراهم می آورد.

 

پایان پیام/291

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است

ماموستا امجد محمودی در گفتگو با خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید علامه مرتضی مطهری اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی و شهادت استاد مرتضی مطهری در اردیبهشت ماه سال 1358 توسط گروه فرقان، این روز به عنوان روز معلم نامگذاری شد.

وی با اشاره به تاکیدات مهم در مورد حفظ شأن و منزلت معلمان افزود: باید تلاش کنیم مقام معلم را حفظ و حرمت آنها را نگه داریم، زیرا یکی از اهداف راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی، تربیت نسل متناسب و هماهنگ با آموزه‌های اسلامی است.

این عالم اهل سنت ابراز داشت: مسلماً یکی بارزترین الگوهای جمهوری اسلامی از تعلیم معلم تراز انقلاب، شهید مرتضی مطهری بوده است، لذا معلم باید قدردان و وظیفه شناس علم خود باشد و  ملتزم به دین مبین اسلام باشد.

ماموستا محمودی در ادامه از معلمی به عنوان شغل انبیا و اولیا نام برد که چراغ هدایتگر جوامع بشری از تاریکی به سمت نور و روشنایی است، و بیان کرد: در دنیای پیچیده امروز هیچکس بی نیاز از تعلیم و تربیت نیست، لذا معلم روی اخلاق دانش آموز تأثیر مستقیم و موثری دارد و در خط مقدم پژوهش می باشد.

امام جمعه موقت مریوان در ادامه تاکید کرد: باید جایگاه واقعی معلم در جامعه حفظ شود، زیرا مهم ترین عامل توسعه پرورش ذهنی علمی در یك جامعه نظام آموزشی است؛ بنابراین باید قدردان زحمات همه معلمان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند