Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: هم اکنون هیچ زلزله زده ای در استان در چادر اسکان ندارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمد حسین علی نیا در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ظهار کرد:تلاش بر این بود اتمام روند بازسازی منازل مسکونی در مناطق آسیب دیده قبل از شروع فصل سرما شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلیل تاخیر در ابلاغ اعتبارات این هدف محقق نشد اما با تمهیدات انجام گرفته همه زلزله زدگان با اسکان در منازل بازسازی شده و یا منازل استیجاری سامان یافته اند و اکنون هیچ زلزله زده ای در چادر اسکان ندارد و پیگیر هستیم تا همه اعتبارات و تسهیلات ابلاغ شده به طور کامل تخصیص و روند بازسازی تسریع یابد.

علی نیا افزود: بحث نظارت و توجه به نکات فنی و مهندسی در روند بازسازی منازل مسکونی روستایی و شهری آسیب دیده شهری و روستایی در زلزله ۵.۷ ریشتری اردیبهشت امسال مورد توجه استان است.

وی یادآور شد: امسال با وقوع زمین لرزه هایی با قدرت متفاوت در نقاط مختلف کشور بحث آموزش و اطلاع رسانی به مردم در راستای کاهش آسیب های ناشی از بلایای طبیعی از جایگاه ویژه و مهمی برخوردار شده است.

علی نیا خاطرنشان کرد: هفته کاهش بلایای طبیعی با محوریت آگاه سازی مردم در پیشگیری و مقابله با آسیب های بلایای طبیعی است که می توانیم با افزایش جلب توجهات به اهمیت نظارت بر رعایت نکات فنی مهندسی در ساختمان سازی، آبخیزداری و آبخوان داری آسیب های جانی و مالی را کاهش دهیم.

وی تاکید کرد: بحث آگاه سازی و آگاهی بخشی به طور صحیح و مدیریت شده باید با ایجاد تعامل همگرایانه بین رسانه ها به ویژه صدا و سیما به دلیل فراگیری بالا با دستگاه هایی که مباحث کار آنان باید در جامعه اطلاع رسانی شود، اتفاق بیفتد تا با ارتقاء سطح آگاهی در جامعه مردم خود نسبت به انجام راهکارهای مقابله ای و پیشگیرانه اقدام کنند.

علی نیا افزود: همه کارگروه هاو کمیته های ۱۴ گانه ذیل شورای مدیریت بحران استان فعالانه با برگزاری جلسات مباحث و مشکلات را طرح و برطرف کنند و در صورت نیاز به اعتبارات و بررسی های بیشتر به شورای مدیریت بحران و در ادامه در شورای برنامه ریزی استان مطرح شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • بارش شدید تگرگ‌های درشت در خراسان جنوبی و آسیب به منازل و خودروها + ویدئو | اندازه تگرگ ها را ببینید
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی