Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستای فخرالدین از روستاهای زلزله‌زده بجنورد٬ با کمبود جدی آب شرب روبه‌رو است و در صورت عدم برطرف شدن این مشکل خطر تخلیه و خالی شدن روستا از ساکنان این روستا را به شدت تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ بر اثر زلزله 5.7 ریشتری اردیبهشت ماه 96 بیش از 20 روستا دچار آسیب دیدگی 30 تا 70 درصدی شده و بسیاری از تاسیسات روستایی در آن‌ها از بین رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه تامین آب شرب در یکی از این روستاها که سابقه‌ای چندین ساله دارد به شدت مردم روستا را تحت تاثیر قرار داده و گزارش‌های رسیده حاکی از ترجیح مردم برای مهاجرت و تخلیه روستا است.

روستای فخر‌الدین از توابع شهر بجنورد در منطقه زلزله‌زده خراسان شمالی٬ روستایی است که علاوه بر زخم زلزله٬ صورتش از بی آبی نیز کبود شده است. مردم این روستا برای تامین آب شرب٬ مجبورند کیلومترها از روستا دور شده و در محل چشمه قدیمی روستا٬ آب مورد نیاز خود را تامین و با قاطر و الاغ به بالای کوه برسانند.

مردم روستا از گذشته تقاضایی برای تامین آب نداشته‌اند

مدیر‌کل‌ آب‌وفاضلاب روستایی خراسان شمالی در رابطه با پروژه آب‌رسانی به روستای فخرالدین اظهار داشت: پروژه آبرسانی به روستای‌ فخرالدّین از طریق صندوق‌ توسعه‌ملی درحال کار بوده و ما در این خصوص وظیفه‌ای نداریم.

حمیدرضا روشن روان افزود: این‌ها روستاهای تحت پوشش آبفای روستایی نیستند٬ به این دلیل که خود اهالی روستا در گذشته اقدامی برای اشتراک آب(کنتور‌ آب) نداشته‌اند. در برخی از مناطق روستایی به دلیل وجود چاه در حیاط منزل یا چشمه نزدیک روستا٬ روستاییان برای خرید کنتور و انشعاب اقدامی نکرده‌اند و روستای فخرالدین هم یکی از این نمونه‌ها است.

وی تصریح کرد: انشاءالله با‌ اجرای پروژه انتقال آب از محل سدشیرین‌دره٬ به این روستا آب‌رسانی خواهیم کرد. در این فاصله از متقاضیان تقاضا داریم٬ جهت اشتراک آب اقدام نمایند.

هرچند به گفته رئیس آب و فاضلاب روستایی استان٬ مردم فخرالدین از گذشته اقدامی برای دریافت کنتور و لوله‌کشی آب به روستای خود نکرده‌اند٬ اما این روزها٬ سختی تامین آب از فاصله دور بر تلّی از خاک نشینی این مردم زلزله‌زده افزوده شده و به نظر می‌رسد باید برای تامین آب شرب این روستا٬ اقدامی سریع صورت پذیرد.

در ادامه گزارش تصویری از روستای فخر الدین را می‌بینید.

انتهای پیام/

R7719/P1494/S6,55/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: از ابتدای شروع این طرح در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

او تصریح کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستا‌های دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که باتوجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • آیین گاوکشان 
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد