Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد مخبر در جشن افتتاح هزارمین مدرسه‌ی برکت با بیان این‌که 10 سال از فرمان تاریخی مقام معظم رهبری برای تشکیل بنیاد برکت می‌گذرد، گفت‌: نمی‌توانم احساساتم را بیان کنم. خود ما هم فکر نمی‌کردیم روزی در ستاد اجرایی به این نقطه از فعالیت‌های اجتماعی برسیم.
وی افزود: کار ما از توانمندسازی اقتصادی و مدرسه‌سازی شروع شد و امروز 42 خدمت متنوع در حوزه‌‌های مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی ارایه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این‌که اشتغال‌زایی محوری‌ترین کار ماست و تاکنون 322 طرح اقتصادی در مناطق محروم ایجاد و از 170 مورد خارج شدیم، گفت: ما با هر دو تومان، 10 تومان کار کردیم و اخیراً هم طرح‌های اقتصادی اجتماع‌محور را شروع کرده‌ایم.
وی افزود: در زمینه‌ سلامت در حال بیمارستان‌سازی و تکمیل بیمارستان‌های نیمه‌تمام هستیم. از 11 بیمارستانی که متعهد به ساخت آن‌ها در مناطق محروم شدیم، تاکنون هفت مورد تحویل شده است که برخی از آن‌ها 20 سال بود نیمه‌کاره باقی مانده بودند.
مخبر با اشاره به این‌که قرارداد ساخت 21 هزار و 500 مسکن را با مشارکت بنیاد مسکن منعقد کردیم که 60 درصد آن‌ها تحویل شده است، اظهار کرد: 60 هزار نسخه‌ بیماران سرطانی را پرداخت و 60 هزار وام قرض‌الحسنه اعطا کرده‌ایم. همچنین 3000 زوج نابارور را برای درمان تحت پوشش قرار دادیم که تاکنون 110 کودک از زوحین نابارور به دنیا آمده‌اند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: همچنین در خصوص کاشت حلزون شنوایی برای درمان کودکان ناشنوا فعالیت خوبی داشته‌ایم و امروز تعداد زیادی از کودکان شنوایی خود را به دست آورده‌اند و همه‌ این‌ها به برکت وجود حضرت آقا و پشتیبانی بی‌دریغ دفتر ایشان و هیأت امنا ستاد بوده است.

استفاده‌ حداکثری از همه‌ ظرفیت‌ها برای محرومیت‌زدایی

وی با تأکید بر این‌که محور بودن مردم از ویژگی‌های اساسی کار در بنیاد برکت است ، گفت: مردم مشارکت می‌کنند و تا امروز 14 هزار تقاضای مشارکت داشتیم که 6000 مورد جدی بوده و اسناد تحویل شده و به معنای آن است که 12هزار میلیارد تومان آماده‌ مشارکت داریم و می‌شود کارهای بسیاری در زمینه‌ توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی انجام داد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: باید به اصل 44 و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم که عصاره‌ی آن این است که کار را به دست مردم بدهیم اما در کشور مشکل تصمیم‌گیری و شجاعت و جسارت در کار داریم.
مخبر ادامه داد: اگر روزی در کشور دستگاه‌ها را به علت کارهای نکرده بازرسی کنند، معلوم می‌شود کارهای نکرده به مراتب بیشتر است و باید بیشتر به آن ایراد گرفت. متأسفانه از مدیری که می‌آید و بعد از 10 ماه با توجه به امکانات موجود درباره‌ کارهای نکرده‌اش سؤال نمی‌کنند و نتیجه این می‌شود که منابع کشور معطل می‌ماند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: آماده‌ایم هزار مدرسه‌ دوم برکت را بسازیم. تاکنون از قرارداد ساخت 1357 مدرسه، بیش از هزار مورد تکمیل شده است. برای آبادانی 4000 روستا هدف‌گیری کردیم که 2500 مورد انجام شده است.
وی تأکید کرد: کار در آموزش و پرورش هزینه نیست و بهترین سرمایه‌گذاری‌ها در آن باید انجام شود ، باید در آموزش و پرورش به شکل اصولی سرمایه‌گذاری شود.
مخبر با بیان این‌که در هیچ کاری نیت ماندگاری نداشتیم و تصمیم داریم شرکت‌های باقی‌مانده را واگذار کنیم و نمی‌خواهیم هیچ‌یک را نگه داریم و همه باید به بورس بروند و به مردم واگذار شوند. متأسفانه بوروکراسی حاکم در سیستم اداری از مشکلات کشور است که باید آن را رفع کرد.
امروز تقاضای مشارکت ما زیاد و است اگر بتوانیم اقتصاد را به مردم بدهیم و دولت سیاست‌گذار باشد، جلوی فساد هم گرفته می‌شود.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تامین زمین ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی کارگران خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ارسلان مالکی با اشاره به این‌که اراضی تامین شده برای کارگران در 10 استان کشور واقع شده‌اند، گفت: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به 5000 هکتار بوده که برای ساخت 140 هزار واحد مسکونی کافی است.

وی با اشاره به این‌که صنعت شهرها یکی از سیاست‌های موفق دولت سیزدهم برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور است، افزود: اجرا این طرح، مشارکت دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در احداث پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه‌ها توسط بخش صنعت از مزایای این مشارکت است. در این راستا دولت نیز تمامی امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات را به کار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی