Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دبیر سومین همایش ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن در مراسم آغاز به کار این همایش، با اشاره به فعالیت گروه‌های مختلف در زمینه شتابگرها، بر گسترش این فعالیت ها تأکید کرد و افزود: آشنایی بیشتر پژوهشگران این عرصه با مسائل شتابگرهای ذرات وسرعت‌بخشیدن به فعالیت‌ها در این زمینه ، تنظیم جهت‌گیری‌های پژوهشی برای نیازهای این حوزه و آشنایی گروه‌های مختلف با ظرفیت دانشگاه از اهداف برگزاری سومین همایش ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ظفرالله کلانتری ابراز امیدواری کرد: با همکاری بیشتر میان گروه‌های تحقیقاتی، این فعالیت‌ها در بدنه علمی کشور نفوذ کند و با پیدا کردن جایگاه خود در دانشگاه‌ها، شتاب بیشتری بگیرد.

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که نخستین بار این همایش با همکاری انجمن فیزیک ایران با دیدگاه عمومیت بخشیدن وگسترش این حوزه در بدنه علمی کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: سومین همایش ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن در سه محور اصلی "فیزیک‌ شتابگرها"، "طراحی و ساخت انواع شتابگرها و تجهیزات مرتبط" و "کاربرد شتابگرها در علوم، پزشکی و صنعت" برگزار می شود.

وی تعداد مقالات ارسال شده به این همایش را 119 مقاله عنوان کرد و گفت: از 86 مقاله پذیرفته شده، 72 مقاله به صورت پوستر و 14 مقاله نیز به صورت شفاهی ارایه خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیزدر این مراسم، با اشاره به فعالیت 9 دانشکده فنی مهندسی، سه دانشکده علوم پایه، دو دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و هشت پژوهشکده دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه‌های کاربردی، گفت: همواره سعی این دانشگاه بر این بوده است که در حوزه های پژوهشی، دستاوردهای مکتوب، نوآوری، توسعه فناوری و همچنین در ارتباط با جامعه و صنعت، رسالت‌های یک دانشگاه فراملی را انجام دهد.

دکتر سید مهدی ابطحی، کیفیت بخشی به دستاوردها را هدف اصلی دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد و افزود: جایگاه نخست تولید مقالات یک درصد برتر در میان دانشگاه های صنعتی کشور و رتبه دوم در میان تمامی دانشگاه های ایران و انتشار کمترین تعداد مقاله در نشریات کم اعتبار، نشان دهنده عزم اعضای هیأت علمی این دانشگاه در انجام پژوهش های کیفی است.

وی با بیان این که دانشگاه صنعتی اصفهان درکنار شاخص‌های کمی، شاخص‌های تعیین کیفی در علم‌سنجی را پیش‌بینی کرده است، افزود: این شاخص‌ها به چاپ مقالات اعضای هیأت علمی در نشریات معتبر دنیا کمک خواهد نمود.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این که دانشکده فیزیک این دانشگاه در زمینه دستاوردهای مکتوب، دانشکده برتر محسوب می شود، تصریح کرد: نرخ ارجاع به مقالات دانشکده فیزیک سرآمد بوده و استنادِ غیرخودی بر مقاله، 6/18 است که عدد بالایی به شمار می رود.

ابطحی، با تأکید بر ساختار ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان در مسیر توسعه فناوری، شکل گیری مدیریت فناوری و تجاری‌سازی فناوری در دانشگاه را موجب احصای 150 فناوری قابل تجاری شدن در طول 40 سال فعالیت این دانشگاه دانست و افزود: دستاوردهای اخیری که شاهد تجاری شدن آن ها هستیم نشان دهنده پیشرفت این ظرفیت‌ها در دانشگاه است.

وی  با بیان این که موضوع این همایش با جنبه‌های مختلف پژوهش همچون حرکت در مرزهای دانش و توجه به تقاضا در گستره وسیعی از پزشکی، فنی مهندسی وکشاورزی جاذبه ای‌ خاص ایجاد می کند، ابراز امیدواری کرد: این همایش به هم‌گرایی مجموعه‌های پژوهشی و دانشگاه‌ها کمک  کند و موجب رشد تراز علمی کشور در این زمینه شود.

گفتنی است: سومین همایش ملی شتابگرهای ذرات وکاربردهای آن، از صبح امروز و با حضور استادان، دانشجویان، پژوهشگران این عرصه و شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز شد و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیأت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی دکتر مژگان امتیازجو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دکتر مهدی شمسایی مهرجان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر شهرام صداقت حور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر صدیقه میرابوطالبی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سعید کامیابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر مریم قراچورلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و دکتر زهره مشکاتی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیاز جو با مدرک دکتری تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج ها و ستون های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه ( فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است.

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی،۱۲۷ مقاله ISI ، علمی پژوهشی است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک دکتری تخصصی شیلات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک دکتری باغبانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک دکتری فیزیک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک دکتری جغرافیای طبیعی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک دکتری مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک دکتری برق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

کد خبر 6091928

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • هوای ۸ شهر اصفهان سالم است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • کیفیت هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند