Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- وزير امور اقتصادي و دارايي در واکنش به ادعاي رشد صادرات در نتيجه افزايش نرخ ارز گفت: تجربه گذشته نشان داد پس از بالا رفت قيمت ارز، صادرات رشدي نکرد.

به گزارش ايرنا، «مسعود کرباسيان» شامگاه سه شنبه در شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي از صادرکنندگاني انتقاد کرد که از دالان سبز تجارت با روسيه براي تسهيل صادرات استفاده نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: روسيه براي ايجاد اين رابطه تجاري مصمم بود اما صادرکنندگان ايراني از اين فرصت بهره برداري نکردند؛ در حالي که روسيه در بخش تعرفه هاي صادراتي به صادرکنندگان 25 درصد تخفيف مي دهد.
کرباسيان اعلام کرد فقط يک شرکت از اين دالان سبز تجاري استفاده کرد.
وي تاکيد کرد صادرکنندگان ايراني بازار روسيه را پس از تحريم هاي اتحاديه اروپا عليه اين کشور از دست دادند و شرکت هاي ترکيه اي در آنجا حضور فعال دارن.
اين مقام اقتصادي گفت: اکنون بازار روسيه از دست ايران خارج شده است.
** لزوم تسهيل مراودات پولي و بانکي ايران و روسيه
وزير امور اقتصادي و دارايي درباره مراودات پولي و بانکي ايران و روسيه گفت: بايد به دنبال اين بود که کارت هاي بانکي 2کشور در شبکه بانکي يکديگر قابل استفاده باشد.
کرباسيان درباره درخواست صادرکنندگان مبني بر اختصاص خط اعتباري صادراتي به روسيه افزود: اگزيم بانک روسيه خط اعتباري لازم را اختصاص داده است و بايد از آن استفاده کنيم.
وي تاکيد کرد «بايد سياست هاي ارزي کشور براي صادرکنندگان روشن باشد» و افزود: در تجارت با کشورهايي که توازن تجاري برقرار است، مي توان از ارزهاي ملي استفاده کرد.
وي به برنامه ايران براي اتصال خط آهن ايران به آسياي مرکزي و روسيه اشاره کرد و ادامه داد: در صورت اتصال خط آهن رشت- آستارا، مي توان ترانزيت کالا از خليج فارس تا کشورهاي اسکانديناوي را پيگيري کرد.
به گزارش ايرنا، هفتم آذرماه رييس جمهوري در گزارش عملکرد يکصد روزه دولت دوازدهم گفت: مشکلات بانک ها فقط مربوط به برجام نيست؛ مبارزه با پولشويي و تروريسم نيز هست؛ بنابراين شفاف سازي کار بانک ها، هدف ماست.
«حسن روحاني» نوزدهم آذرماه نيز هنگام حضور در صحن علني مجلس شوراي اسلامي براي تقديم لايحه پيشنهادي بودجه سال 1397 تصريح کرد: تا زماني که امور بانکي ما اصلاح نشود، اقتصاد کشور درست نمي شود.
هفتاد و دومين نشست شوراي گفت وگوي دولت و بخش خصوصي عصر سه شنبه در اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران برگزار شد.
در اين نشست وزير اموراقتصادي و دارايي، رييس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران، رييس کنفدراسيون صادرات ايران، مديرکل سياست هاي ارزي بانک مرکزي، رييس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي و شماري از فعالان اقتصادي و اعضاي اتاق ايران حضور داشتند.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام* 2025*1961
خبرنگار: ليلا جودي*انتشار: مريم مسعود
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران در سال میلادی گذشته، گفت: سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و همچنین فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک از جمله استراتژی‌های مهم دولت سیزدهم برای رشد صادرات نفت خام بود.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی ایران در سال میلادی گذشته اظهار کرد: دو حامل انرژی نفت و گاز سهم زیادی در تحقق این دستاورد مهم داشته‌اند. در حال حاضر علی‌رغم تحریم‌ها، دولت سیزدهم در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز هیچ محدودیتی ندارد؛ در حقیقت این دولت توانسته تحریم‌ها را خنثی کند.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اقتدار نظامی ایران در عملیات وعده صادق، گفت: این موضوع یک اتفاق بسیار مهم بود که توانست به ما در صادرات بیشتر و در عین حال آسان‌تر نفت کمک کند. بعد از آن عملیات، حرکت نفت‌کش‌های ایرانی در آب‌های آزاد و در نهایت فروش نفت ایران بهتر شد.


وی افزود:تحقق رشد اقتصادی در طول سه الی چهار سال آینده شرایطی را برای ما مهیا خواهد کرد که بتوانیم عقب‌ماندگی‌های دهه ۹۰ را به سرعت جبران کنیم.


قادری با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر سهامداری در فراسرزمینی گفت: این تصمیم از جمله سیاست‌های درستی بود که وزارت نفت به اجرا گذاشت. این استراتژی به ایران اجازه می‌دهد که با بازارسازی برای فروش نفت خام، بازار مطمئنی را در این زمینه برای خود مهیا سازد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطر نشان کرد: تبدیل نفت خام به فرآورده برای اقتصاد کشور مزیت‌های فراوانی دارد، زیرا این قبیل محصولات از ویژگی صادرات آسان و همچنین تحریم پذیری کمتری برخوردار هستند. در شرایط تحریمی سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی در ازای عرضه نفت و صدور خدمات فنی و مهندسی یک ایده بسیار خوبی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: فروش نفت به پالایشگاه‌های کوچک هم ایده مثبت دیگری است که توسط وزارت نفت پیگیری شد. این واحد‌های کوچک نسبت به پالایشگاه‌های بزرگ‌تر کمتر در معرض تحریم‌ها قرار دارند؛ لذا، استفاده از این فرصت می‌تواند نقش موثری در صادرات نفت ایران داشته باشد، سیاست که امروز باعث رکوردشکنی دولت سیزدهم در صادرات نفت خام شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت ، گاز ، نفت خام ، پالایشگاه ، پالایشگاه فرا سرزمینی ، وزارت نفت ، افزایش صادرات نفت ، پالایشگاه های کوچک ، جعفر قادری لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9n

دیگر خبرها

  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست