Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق های قرض الحسنه ای را تحت عنوان مولود کعبه در 8 روستای راه اندازی کردیم که 836 نفر در این صندوق ها عضوهستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول ستاد توان افزایی شهرستان فردوس صبح امروز در گفتگوبا خبرنگار فردوس برین عنوان کرد: 164 موسسه خیریه بزرگ درکشور شناسایی شده است که به تبع آن در شهرستان فردوس نیز ستاد توان افزایی برای رفع محرومیت تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زارعی در ادامه گفت: ستاد توان افزایی فردوس توانسته است تا به اکنون در 4 حوزه اساسی فرهنگ سازی, اشتغال, بهداشت و مسکن اقداماتی را در راستای محرومیت زدایی انجام دهد.

وی از راه اندازی صندوق های قرض الحسنه در روستا ها خبرداد و گفت: صندوق های قرض الحسنه ای را تحت عنوان مولود کعبه در 8 روستای راه اندازی کردیم که 836 نفر در این صندوق ها عضو و مردم روستاها نیز 610 میلیون و 222 هزارتومان به این صندوق ها، همیاری کردند همچنین مردم به صورت خود جوش 210 میلیون تومان  وام به افزادی نیا زمند از همین صندوق ها وام داده اند.

زارعی در ادامه گفت: 281 نفر از بانوان نیز در روستاها آموزش دیده وبا 84 دستگاه پارچه بافی مشغول تولید پارچه هستند که خوشبختانه با پیگیری های فراوان و تیم بازار یابی بازار فروش نیز در تهران پیگیری شده است.

مسئول ستاد توان افزایی فردوس گفت: آموزش در بحث تغییر الگوی کشت باید جدی گرفته شودچرا که اکنون در برخی از روستاها تنها چند قنات باقی مانده و وضعیت آب بسیار بغ رنج است.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به بحران آب و خشکسالی 7 هکتار از گیاهانه دارویی را زیرکشت برده و با بالا ترین قیمت با یکی از کارخانجات تفاهم نامه ای را برای فروش این گیاهان دارویی امضا کردیم همچنین 10 هزار و 200 راس نهال مثمر و غیر مثمرکاشت شده است.

مسئول ستاد توان افزایی فردوس همچنین گفت: در روستای برون نیز309 نفراز مردم روستا 271 میلیون پول گذاشته اند که با همین مقدار سپرده تا به اکنون بیش از 100 نفر وام گرفته و خوشبختانه با همکاری خوبی که بین مردم ایجاد شده است بسیاری از خانواده ها دوباره به روستا بازگشته اند.

زارعی ایجاد مراکز مولد شتر مرغ وبزسانن و همچنین آموزش بومی گردی در روستاهای اطراف را از دیگر اهداف این ستاد عنوان کرد.

وی در پایان تاکید کرد: هدف در ستاد ما توزیع پول نیست و قصد داریم تا با فکر و ایده خود مردم را د روستاها توانمند کنیم بسیاری از خیرانی بوده اند که بسته های معیشتی و حتی لوازم تحریر را به ستاد سپرده تا در بین مردم روستا توزیع شود اما ما این مسئولیت را به دیگر افراد سپرده تا مردم در روستا فکر نکنند که خیریه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران

آفتاب‌‌نیوز :

«محسن اسلامی» با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آن‌ها (مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستاد‌های انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آن‌ها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها و سامانه شفافیت به نامزد‌ها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزد‌ها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن