Web Analytics Made Easy - Statcounter

مديرکل بنادرو دريانوردي استان گيلان در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري صداوسيما گفت: براساس تفاهم نامه همکاري که بين دانشگاه گيلان و سازمان بنادرو کشتيراني، به امضاء رسيده، شرکت دانش بنيان وابسته به دانشگاه گيلان، ازاين پس متولي جمع آوري آلودگي هاي نفتي از سواحل درياي خزر خواهد شد.

حسين چراغي با بيان اينکه اين تفاهم نامه گامي ديگر در راستاي پيوند صنعت و دانشگاه خواهد بود گفت: هرساله ميليون ها دلار صرف جمع آوري آلودگي هاي موجود در سواحل خزر مي شود که با اجراي اين همکاري ضمن جلوگيري از خروج ارز از کشور، از توان داخلي و شرکت هاي دانش بنيان کشور نيز حمايت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي با بيان اينکه تا پيش ازاين، آلودگي هاي نفتي با پدهاي جاذب که عموما وارداتي بودند ازسطح دريا جمع آوري مي شد گفت: براساس طرحي دانش بنياني که دانشگاه گيلان درسواحل درياي خزر اجرا خواهد کرد، با ايجاد يک ميدان مغناطيسي ، آلودگي ها دريک مکان مشخص تجميع مي شود و سپس به شيوه مکانيکي جمع آوري خواهد شد.

مديرکل سازمان بنادر و دريانوردي استان گيلان با اعلام اينکه دانش فني جمع آوري آلودگي هاي نفتي ازسطح دريا در اختيار شرکت هاي ايراني قرار دارد افزود: رويکرد اصلي ما در توسعه خدمات بندري و امور مربوط يه دريانوردي استفاده ازتوان داخلي و تجهيزات ساخت داخل است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

کد خبر 6097160 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد