Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@11:45:16 GMT

تجربه تروما در کودکی به قلب آسیب می‌زند

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۷۳۳۷

تجربه تروما در کودکی به قلب آسیب می‌زند

تجربه‌ تروما و ضربه روحی در کودکی یا نوجوانی باعث می‌شود فرد در سنین بالاتر بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی باشد.

به گزارش ایسنا، در بیانیه‌ی جدید انجمن قلب آمریکا (AHA) تاکید شد: افرادی که در کودکی مورد سوء استفاده یا زورگویی قرار گرفته، شاهد خشونت بوده یا تجربه‌های دیگری از آسیب‌ و شوک روحی را در زمان کودکی یا نوجوانی داشته‌اند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انجمن اساس کار خود را روی بازبینی مجموعه‌ای از مطالعات قبلی قرار داده که در آنها ارتباط قوی بین تجربه آسیب‌های روحی در کودکی و نوجوانی و خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، فشارخون بالا یا دیابت نوع ۲ در بزرگسالی آشکار شده است.

این بیماری‌ها نیز به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مانند بیماری عروق کرونری، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهند.

متخصصان در این بیانیه تاکید کردند: فاجعه اصلی، این است که کودکان واقعا در معرض تجربه آسیب‌های روحی هستند.

آنها می‌گویند: ما درباره کودکان و نوجوانانی صحبت می‌کنیم که تجربه‌ سوء استفاده‌های جسمی و جنسی را داشته و شاهد خشونت بوده‌اند. متاسفانه نتایج منفی این تجربیات با پایان یافتن خود این تجربه پایان نمی‌یابند. بلکه تا سال‌ها بعد از آن باقی خواهد ماند.

سوگلیا، استادیار واگیرشناسی در دانشگاه ایموری آتلانتا در این باره گفت: ایده‌آل ما این است که می‌خواهیم در گام اول کلا از وقوع چنین اتفاقاتی جلوگیری کنیم و همچنین مانع از مشکلات سلامتی ناشی از این تجربه‌های ناخوشایند در آینده شویم.

به گزارش یونایتدپرس، طبق آمار انجمن قلب آمریکا نزدیک به ۶۰ درصد آمریکایی‌ها گزارش کرده‌اند که دست‌کم تجربه‌ی یک مورد آسیب‌ روحی در کودکی را داشته‌اند.

علاوه بر سوءاستفاده، بی‌توجهی و شاهد خشونت بودن، این تجربه‌ها همچنین می‌توانند شامل طلاق، جدایی و مرگ والدین، سوء مصرف مواد توسط والدین، زندگی در محله‌هایی با نرخ بالای جرم و جنایت، بی‌خانمانی، تبعیض، فقر یا از دست دادن یکی از خویشاوندان و عزیزان باشند. اگرچه هنوز مشخص نیست که چگونه تروما روی سلامت قلب تاثیر می‌گذارد ولی تحقیقات نشان می‌دهد که سلامت رفتاری و روانی و واکنش‌های زیستی به سطح بالای استرس، همگی در این زمینه نقش دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) طی گزارشی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) هشدار داد که در نتیجه حملات مداوم اشغالگران قدس به نوار غزه، «سطوح ویرانگر» آسیب روانی از جمله استرس، به کودکان در نوار غزه وارد شده است.

تیم آنروا در این باره اعلام کرد که در تلاش است تا تاثیرات وحشتناک جنگ را بر کودکان و نوجوانان کاهش دهد.

این نهاد تاکید کرد: مشاوران در تلاش‌ اند امید و آسایش را برای کودکان غزه فراهم کنند.

آنروا بار دیگر بر قراری آتش‌ بس فوری در نوار غزه تاکید کرد.

کد خبر 6097639

دیگر خبرها

  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر