Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مسکو - ايرنا - روسيه استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا را خصومت طلبانه خواند که براي رويارويي کشورها هدف گيري شده است.

به گزارش بامداد چهارشنبه ايرنا، وزارت خارجه روسيه در بيانيه اي از ماهيت خصومت طلبانه استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا ابراز تاسف کرد.
دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا روز دوشنبه استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا را اعلام کرد که در آن بار ديگر بر برتري اين کشور در عرصه بين المللي به عنوان اصل اساسي از سوي واشنگتن و تقويت توانمندي نظامي براي ايفاي نقش ابرقدرتي تاکيد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت خارجه روسيه در بيانيه خود اعلام کرد که پيام اصلي استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا همکاري سازنده و برابر با کشورها براي حل و فصل مشترک مسائل موجود نيست بلکه شامل رويارويي است.
در ادامه بيانيه آمده است: در اين سند بجاي پيشنهاد بناي روابط مشارکتي با کشورها، تلاش براي حفظ سلطه آمريکا بر جهان به نمايش گذاشته شده که بطور قابل توجهي کاهش يافته است.
وزارت خارجه روسيه در بيانيه خود با اشاره به نکات ضدروسي استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا گفته است: تقويت توانمندي اقتصادي و نظامي روسيه و چين به عنوان چالشي براي آمريکا خوانده شده است. به عبارت ديگر مقام هاي آمريکايي نمي خواهند روسيه و چين را دو قدرت مقتدر ببينند و از دست دادن موقعيت سابق خود هراس دارند.
اين بيانيه مي افزايد: به همين دليل ايالات متحده روسيه و چين را به تعدي به نظام جهاني متهم مي کند و بنظر مي رسد منظور آمريکا از چنين نظامي، ساختار تک قطبي جهاني است که در آن فقط منافع و نيازهاي اين کشور مورد توجه قرار گيرد.
«در برنامه اقدامات (استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا) گفته شده اشت که محور مرکزي تاريخ را مبارزه براي عظمت کشور تشکيل مي دهد و اين همان هدفي است که سياست آمريکا در عرصه جهاني از آن پيروي مي کند. در استراتژي جديد در اين مورد چيزي تغيير نکرده و فقط در آن خواسته آمريکا بيان شده و بي اطميناني واشنگتن به استحکام موقعيت خود در آن انعکاس يافته است.»
در پايان بيانيه وزارت خارجه روسيه بر آمادگي مسکو براي بناي روابط مشارکتي با واشنگتن بدون هر گونه تلاش براي تحميل مواضع و مداخله در امور داخلي روسيه تاکيد و گفته شده است: مشارکت واقعي فقط بر اساس اصول برابري و اعتماد متقابل امکانپذير است.
کاخ کرملين مقر رياست جمهوري روسيه نيز روز سه شنبه با انتقاد از استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا، اعلام کرد: ادعاي مطرح شده در اين استراتژي مبني بر تهديد آمريکا از طرف روسيه را نمي پذيريم، اين سند ماهيت امپرياليستي دارد.
به گزارش ايرنا، ديميتري پسکوف سخنگوي کاخ کرملين در جمع خبرنگاران گفت که روسيه در استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا نکته مثبت کوچکي مي بيند و در آن خاطرنشان شده است که واشنگتن براي همکاري با مسکو در مواردي که به نفع آمريکاست آمادگي دارد.
سخنگوي رئيس جمهوري روسيه در همين حال گفت که کشورش نمي تواند ادعاي مطرح شده در استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا مبني بر تهديد روسيه عليه اين کشور را بپذيرد.
خبرگزاري ايتارتاس به نقل از پسکوف افزود: با اين حال در اين سند نکات مثبت کوچکي از جمله آمادگي براي همکاري در عرصه هاي همسو با منافع آمريکا وجود دارد.
وي ادامه داد: اين رويکرد با رويکردهاي اعلام شده از سوي رئيس جمهوري آمريکا همسو است، زيرا مسکو نيز آماده همکاري با واشنگتن در مواردي است که به نفع خود مي داند.
پسکوف گفت: پس از مرور اين سند به ويژه بخش هايي که در آن از روسيه نام برده شده، بي علاقگي آمريکا براي انصراف از نظام تک قطبي جهان کاملا واضح است، در استراتژي جديد امنيت ملي آمريکا بيزاري از نظام چندقطبي جهاني به چشم مي خورد.
براي دريافت تازه ترين خبرهاي بين المللي از ايران و جهان با استفاده از لينک زير وارد کانال تلگرام ما شويد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEAtzWzGcxcKfBowNw
شبد**اروپام*391**1379
انتشار دهنده: هادي افتخاري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۳۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از وال استریت ژورنال، نمایندگان کنگره آمریکا در حال تهیه طرحی در راستای تحریم بانک‌های چینی که با روسیه همکاری می‌کنند، هستند.

این اقدام با هدف جلوگیری از مراودات روز افزون بین چین و روسیه در دستور کار آمریکایی‌ها قرار گرفته و آنها می‌خواهند دسترسی بانک‌های چینی که در تعاملات تجاری مسکو و پکن نقش دارند را به نظام مالی بین الملل قطع کنند.

نکته قابل تأمل اینکه ممکن است آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در سفر خود به پکن که قرار است این هفته انجام شود از ابزار تحریم به عنوان اهرمی برای فشار به مقامات چینی استفاده کند.

منابع آگاه می‌گویند که وی می‌خواهد در صورتی که گفتگوها برای مجاب کردن مقامات چینی به کاهش تعاملات خود با روسیه به‌نتیجه نرسند، به عنوان آخرین حربه، از اهرم تحریم بانکی استفاده کند.

بلینکن چند روز پیش در حاشیه اجلاس گروه ۷ گفته بود: ما شاهد تأمین ابزار آلات ماشینی، تراشه‌های الکترونیکی و برخی دیگر از اقلام با کاربرد دوگانه نظامی و غیر نظامی از سوی چین به روسیه هستیم که می‌توان به این کشور در بازسازی صنعت دفاعیش کمک کند.

کد خبر 6089584 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • عملیات شهادت‌طلبانه جدید در سرزمین‌های اشغالی