Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@23:22:50 GMT

پیروی از شریعت، زمینه‌ساز تحقق حیات طیبه است

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۸۲۷۴

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام حسین صادقی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان، شب گذشته در اختتامیه طرح‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی استان، گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید «مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثي‏ وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَياةً طَيِّبَةً» (نحل،97) یعنی هر کس کار شایسته‌ای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، ولی مؤمن باشد، به او حیات طیبه و زندگی پاک می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه یکی از اسرار قرآنی و حقایق عرفانی «حیات طیبه» اولیای خداست، ادامه داد: برای اینکه بدانیم حیات طیبه چیست، باید آیات قرآن و روایاتی که از ائمه معصوم(ع) به ما رسیده است را کنار هم قرار دهیم.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای هر نوع زندگی، ابزارهایی مورد نیاز است، به‌عنوان مثال، اگر انسان سلامتی و صحت نداشته باشد، یک جای کار می‌لنگد و در زندگی دچار سختی می‌شود.
وی اظهار کرد: در داستان‌ها آمده است که یک جنین در رحم مادر، دچار تعارض فلسفی شده بود و به خداوند اعتراض کرد که در این فضای تاریک، چه نیازی به چشم دارم؟ در این فضای محدود و بسته، چه نیازی به دست و پا دارم.
صادقی افزود: جنینی که در رحم مادرش زندگی می‌کرد، به این نکته توجه نداشت که قرار است چند ماه دیگر پا به دنیا بگذارد و وارد محیطی شود که به چشم، دست و پا نیاز دارد. جنین نمی‌داند که قرار نیست همیشه در مرحله جنینی و داخل رحم مادر بماند.
وی ادامه داد: زندگی دنیوی نیز پایدار و همیشگی نیست، بلکه از این مرحله هم باید عبور کنیم. خداوند شریعت، احکام و پیامبرانی برای ما فرستاده تا برای زندگی در سرای دیگر، مجهز شویم. بسیاری از دستورات الهی هم برای رسیدن به زندگی پاک در دنیا و هم برای سعادتمندی در آخرت، صادر شده است.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: شریعت و هزاران پیامبر، همه نشان دهنده لطف خدا به بندگان است؛ خداوند پیامبران و انسان‌های محبوب خود را به زحمت انداخته تا در زمین تبلیغ دین خدا را بکنند و زمینه تحقق حیات طیبه برای بندگان فراهم شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۸۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • عکس | جریان زندگی پس از سیل در دشتیاری !
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است