Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسقف اعظم مسیحیان ارامنه تهران می‌گوید دولت ایران، حقوق همه مسیحیان را به رسمیت می‌‌شناسد و پیروان مسیح (ع) اجازه دارند که مراسم مذهبی‌ و جشن‌های خود نظیر کریسمس را برگزار کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «سبوه سرکیسیان»، خلیفه و اسقف اعظم مسیحیان ارامنه تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری اِفِه اسپانیا با یادآوری اینکه ایران کشوری امن و با ثبات در منطقه است، گفت که مسیحیان در جمهوری اسلامی ایران در آزادی دینی و مذهبی قرار داشته و مورد اذیت و آزار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرکیسیان تصریح کرد: در ایران، اذیت و آزار مسیحیان به خصوص کلیساهای سنتی (ارمنی ، آشوری و کلدانی)، وجود ندارد و در بین جامعه ارمنی، دست کم در طول 100 سال اخیر هیچ موردی گزارش نشده است.

اسقف اعظم مسیحیان ارامنه ادامه داد: دولت ایران، حقوق همه مسیحیان را به رسمیت می‌‌شناسد و آزادی مذهبی‌ در ایران وجود دارد.

وی توضیح داد: مسیحیان اجازه دارند که مراسم مذهبی‌ و جشن‌های خود نظیر کریسمس را برگزار کنند اما بر اساس قوانین ایران ترویج دینی (فعالیت تبشیری) ممنوع است.

سرکیسیان همچنین گفت که با ایده بشارت موافق نیستم و همه ما باید هویت مذهبی‌، ملی‌ و قومی خود را حفظ کنند.

اسقف اعظم ارامنه تهران یادآورشد: وجود ما بر اساس حفظ میراث فرهنگی‌مان است که شامل زبان، فرهنگ و همه چیزهای مرتبط با هویت ارمنی می‌‌شود و به همین دلیل، هدف اصلی‌ مدارس، کلیساها و سازمان‌های فرهنگی‌ و ورزشی ارامنه، زنده نگهداشتن هویت ملی‌، اخلاقی‌ و مذهبی‌ است.

خلیفه مسیحیان ارامنه تهران با یادآوری اینکه حضور جامعه ارمنی در ایران به چندین قرن قبل از مسیح بر می‌‌گردد، ابراز داشت که ارمنی‌ها از آغاز تاریخ به زندگی‌ جامعه ایرانی کمک کرده اند.

وی در این مورد به استقرار نخستین چاپخانه در ایران در نیمه نخست قرن هفدهم، شرکت در توسعه سینما و اُپِرا و معماری از سوی ارمنی‌ها اشاره کرد و ادامه داد: ساختمان کنونی وزارت خارجه ایران، اثر یک معمار ارمنی است.

وی با یادآوری اینکه ایران اکنون یکی‌ از معدود کشورهای امن و باثبات در منطقه است، افزود: به‌طور کلی مسیحیان و جمعیت خاورمیانه برای یافتن اماکن امن‌تر مهاجرت کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، اسقف اعظم سرکیسیان همچنین گفت: برخی‌ از ارمنی‌هایی‌ که به خارج از کشور مهاجرت کردند صاحبان کارخانه بوده و زندگی‌ خوبی‌ در ایران دارند، چیزی که برایم قابل درک نیست و هنگامی که از آنها دلیل مهاجرت را می‌‌پرسم، هیچ پاسخی ندارند.

انتهای پیام/

R1016168/P36447/S8,92,95/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد

به گزارش صدای ایران از انتخاب، اردوغان که در یک گردهمایی ابراز همبستگی با فلسطینیان از طریق ویدیو سخن می‌گفت، افزود: «مرکز راداری در کورجیک [استان ملطیه]هیچ ربط، ارتباط، و پیوندی با هیچ کشوری بجز امنیت کشورمان و متحدانمان ندارد و نمی‌تواند داشته باشد.»

رئیس جمهوری ترکیه در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد کشورش روابط دیپلماتیک و تجاری با اسرائیل را کاهش داده و محدودیت‌های تجاری بیشتری علیه اسرائیل وضع خواهد کرد.


به گفته او، از منظر تجاری، ترکیه تنها کشوری است که در ۵۴ گروه کالایی محدودیت علیه اسرائیل وضع کرده است.

رئیس جمهوری ترکیه شنبه این هفته با یک هیئت حماس به سرپرستی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در استانبول دیدار کرد.

به گفته عباس ولی، استاد علوم سیاسی، ترکیه تحت رهبری اردوغان حماس را بر تشکیلات خودگردان فلسطینی ارجح می‌داند.

آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی، سوخت جت، و کود‌های شیمیایی از جمله محصولاتی هستند که ترکیه صادرات آنها به اسرائیل را محدود کرده است.

اسرائیل نیز در واکنش به این اقدام ترکیه، برخی محصولات این کشور را ممنوع کرده است.

دیگر خبرها

  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • عنبری:قهرمانی حق ملوان و انزلی‌چی‌ها بود
  • اولویت اولم ادامه همکاری با ملوان است/ قهرمانی حق انزلی‌چی‌ها بود
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ارمستان با جمهوری آذربایجان
  • بازداشت 29 معترض به مرزبندی جدید ایروان با جمهوری آذربایجان
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • ایران در غرب آسیا کشوری تصمیم‌ساز است
  • دیدنی های امروز؛ از سالگرد نسل کشی ارامنه تا اعتراضات دانشجویی در آمریکا