Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رزن در مجلس با بیان اینکه تا چه زمانی کشاورزان باید تاوان بی‌برنامگی‌ها و برنامه ریزی غلط وزیر جهاد کشاورزی را بدهند، گفت: سوءاستفاده کارشناسان جهاد کشاورزی از تغییر کاربری در روستاها و بروکراسی های ناشی از آن روستاییان را آواره کرده است.

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسن لطفی در نشست علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی گفت: تا چه زمانی کشاورزان باید تاوان بی‌برنامگی‌ها و برنامه ریزی غلط وزیر جهاد کشاورزی را بدهند چرا که در حال حاضر کشاورزان گرفتار اقساط ماشین آلات کشاورزی و یا گرفتار اقساط برقی کردن چاه ها یا جریمه امور آب و یا بدهکار آبیاری تحت فشار هستند که هنوز اقساط آن تمام نشده شبکه های آب ترسیم نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سوءاستفاده کارشناسان جهاد کشاورزی از تغییر کاربری در روستاها و بروکراسی های ناشی از آن روستاییان را آواره کرده است، افزود: بانک ها از بخشودگی سود و جرایم وام ها استنکاف کرده و خون کشاورزان را در شیشه می کنند مگر کشاورزان این اقشار محروم چقدر پس انداز دارند، پس انداز کشاورزان در طول یکسال به یک میلیون نمی رسد در حالی که میلیاردی ها در این وزارتخانه اعمال حاکمیت می کنند لذا وزیر جهاد کشاورزی باید در اسرع وقت نسبت به اصلاح امور کشاورزان اقدام کند.

وی در تذکری به وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: چرا در توضیح عادلانه امکانات ورزشی کوتاهی می شود و این بی عدالتی تا چه زمانی باید ادامه یابد، شهر قروه با داشتن 12 هزار جمعیت فاقد استخر و امکانات ورزشی است و در بخش سردرود خبری از امکانات ورزشی نیست و روستاهای بزرگ این شهرستان فاقد حداقل امکانات هستند این در حالی است که در کوچه و پس کوچه های همدان انواع و اقسام باشگاه ها و استخرهای ورزشی وجود دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس شورای اسلامی در تذکر دیگری به وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: در حوزه جوانان کدام امکان اشتغال و ازدواج را فراهم کردید، آیا جوانان شهرستان رزن ایرانی نیستند و حقی از بیت المال ندارند لذا وزیر ورزش و جوانان باید نسبت به رعایت عدالت به ویژه جوانان شهرستان رزن اقدام کند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۲۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد