Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@10:26:33 GMT

رشد ۵.۳ درصدی کارگاه‌های بزرگ صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۶۴۵۹۵

رشد ۵.۳ درصدی کارگاه‌های بزرگ صنعتی

به گزارش جهان نيوز، پیمان قربانی روز چهارشنبه در همایش ملی لیزینگ در دانشگاه تهران با اشاره به رشد اقتصادی 4.5 درصدی کارگاه‌های بزرگ صنعتی در بهار سال جاری، اظهارداشت: براساس محاسبات بانک مرکزی این نرخ در فصل تابستان 5.3 درصد بوده است که نشان می‌دهد خروج از رکود با تکیه بر رشد صنعتی در نیمه نخست امسال محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به رکود بخش مسکن در سالهای گذشته افزود: سرمایه گذاری بخش خصوصی به تفکیک مناطق شهری در حوزه ساختمان در نیمه نخست امسال رشد داشته و فقط در شهر تهران 34.8 درصد رشد را ثبت کرده است. رشد این شاخص در شهرهای بزرگ 7.9 درصد و سایر مناطق شهری 5.3 درصد و در کل 12.6 درصد بوده است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی درخصوص وضعیت معاملات مسکن شهر تهران در آبان ماه گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان، تعداد معاملات 7.7 درصد و متوسط قیمت 7.1 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است. 

* رشد 18.1 درصد معاملات در آبان ماه  96نسبت به آبان ماه سال قبل

معاون اقتصادی بانک مرکزی افزود: فقط در آبان ماه تعداد معاملات مسکن در شهر تهران 18.1 درصد نسبت به آبان پارسال رشد داشته و از نظر قیمت نیز شاهد رشد 10.9 درصدی در این ماه هستیم که نشان می‌دهد رشد بخش مسکن بالاتر از نرخ تورم بوده است و این نوید دهنده خروج از رکود در بخش مسکن است.

وی تاکید کرد: دولت به دنبال رونق غیرتورمی بخش مسکن است و هرگز نمی‌خواهد رونق حبابی سالهای 85 و 86 در اقتصاد ایران تکرار شود.

 * بدهی 36 شرکت لیزینگ 7 هزار میلیارد تومان

معاون اقتصادی بانک مرکزی حجم دارایی ها و بدهی های 36 شرکت لیزینگ دارای مجوز را 70 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: لیزینگ رایان سایپا به همراه 9 لیزینگ بانکی در کشور در مجموع 85 درصد تسهیلات اعطایی بازار لیزینگ را در اختیار دارند.

وی سهم لیزینگ های وابسته به بانک ها از تسهیلات اعطایی را 55 درصد و سهم لیزینگ های وابسته به خودروسازان را 38 درصد اعلام کرد و گفت: بقیه بازار در اختیار لیزینگ های بخش خصوصی است.

قربانی از شرکت های لیزینگ به عنوان بخش های مهم در اقتصاد کشور یاد کرد و گفت: لیزینگ ها هنوز جایگاه خود را در تامین مالی اقتصاد ایران نیافته اند در حالی که می توانند به ابزاری برای تامین مالی خرد در اقتصاد ایران تبدیل شوند.

منبع:فارس
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است