Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهایی که شهروندان موصلی برای آزادی شهر خود پرداخت کردند مرگ 9 تا 11 هزار غیرنظامی این شهر است؛ رقمی تقریبا 10 برابر آنچه سازمان های بین المللی درباره آمار تلفات غیرنظامیان در موصل گزارش دادند.

گروه هایی که به صورت داوطلبانه آمادگی خود را برای نوسازی شهر اعلام کرده اند، طی عملیات پاکسازی و آواربرداری، با اجساد زیادی مواجه شده اند که به گفته آنها تعداد زیادی از این اجساد متعلق به ماه ها قبل از نبرد 9 ماهه آزادسازی موصل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت عراق در گزارش های خود آورده است: بیشتر اجساد کشف شده متعلق به غیرنظامیان است که اعضای بدن آنها از هم جدا شده و تقریبا «متلاشی» شده اند.

با این حال، بر اساس گزارش غیررسمی سازمان های غیردولتی دست کم 3200 غیرنظامی از اکتبر 2016 تا ژوئیه 2017 در موصل کشته شده اند. این در حالی است که ائتلاف آمریکایی فقط مسئولیت 326 مورد از کشته شدن غیرنظامیان در موصل را پذیرفته است.

«کریس وودز»، رئیس موسسه «ایروارز» -- یک سازمان مستقل در زمینه بررسی حملات هوایی و توپخانه ای در عراق و سوریه --  معتقد است حمله به موصل بزرگترین تجاوز به یک شهر است که موجب کشته شدن هزاران نفر از مردمان دو نسل این شهر شد و بدیهی است که داعش نقش مهمی در این مسئله دارد.

اطلاعات به دست آمده از آمار سازمان عفو بین الملل، اداره سرشماری عراق و سازمان ملل نشان می دهد در طول نبرد موصل 9606 غیرنظامی کشته شدند. اعتقاد بر این است که صدها نفر همچنان زیر آوار باقی مانده اند که حدود یک سوم آنها بر اثر بمباران ائتلاف آمریکایی کشته شده و بقیه قربانی جنایات داعش شده‌اند.

همچنین بر اساس این آمار، شمار قربانیان ناشی از جراحات گلوله و زخم های شکنجه در غرب بیشتر از سایر نقاط این شهر بوده است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • افشای جنایتی دیگر از صهیونیست ها ؛ تصاویر خارج کردن اجساد از گور دسته جمعی در غزه + ویدئو
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • ذوب شدن اجساد شهدای غزه با سلاح‌های ممنوعه ارتش صهیونیستی
  • افزایش شمار تلفات نظامی صهیونیست‌ها در حمله به پایگاه کرم ابوسالم
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم