Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان گفت: فاز نخست پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال به ۵۰ درصد برسد.

به گزارش خبرنگار ایمنا علی یارمحمدیان عصر امروز چهارشنبه در آیین افتتاحیه دوازدهمین دوره نمایشگاه صنعت (تجهیزات صنعتی، کارگاهی، ابزار و نظافت صنعتی) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بسیاری از صنایع مادر همچون ریخته‌گری، فولاد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در اصفهان به عنوان یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور مستقر هستند، اظهار کرد: با توجه به این پتانسیل‌ها، جا دارد هر ساله نمایشگاه صنعت را برگزار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه صنعت اصفهان یکی از نمایشگاه‌های مهم صنعت کشور است، افزود: در این راستا از استان‌های همجوار برای بازدید از این نمایشگاه به اصفهان می‌آیند.

وی با تاکید بر اینکه نمایشگاه نبض صنعت و اقتصاد است، تصریح کرد: متولیان امر برای شناسایی وضعیت اقتصاد و صنعت‌مان می‌توانند از این نمایشگاه بازدید کنند و در تعامل با شرکت‌کنندگان، نسبت به بررسی نقاط ضعف و آسیب‌های آن اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان تاکید کرد: شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان براساس رسالت خود هر هفته یک رویداد اقتصادی را در این شهر برگزار می‌کند و این هفته نیز با برپایی نمایشگاه صنعت، شرکت‌کنندگان می‌توانند پتانسیل‌ها و مشکلات این بخش را مورد ارزیابی قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصادی کشور و استان از طریق نمایشگاه نمایان می‌شود، گفت: نمایشگاه و اقتصاد مکمل در کشور یکدیگر هستند.

یارمحمدیان با بیان اینکه ۳۵۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی برای استان اصفهان بسیار کوچک است، اظهار امیدواری کرد که با کمک سهام داران نمایشگاه، فاز نخست نمایشگاه بزرگ اصفهان در سال‌های آتی افتتاح شود تا مجموعه‌ای در خور شان اصفهان داشته باشیم و ۱۰ تا ۲۰ درصد شرکت‌کنندگان آن کشورهای خارجی باشند.

وی افزود: وقتی نمایشگاهی در خور یک منطقه برگزار می‌شود باید تمام امکانات و زیرساخت‌های آن افزایش یابد تا بتوان با ارائه تکنولوژی‌های نو، محلی برای خلاقیت جهانی فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به ۱۵ هزار مترمربع فاز نخست نمایشگاه بزرگ اصفهان و محوطه باز آن، اظهار کرد: این فاز تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال به ۵۰ درصد برسد و سال آینده نیز بتوانیم نمایشگاه صنعت را در محل جدید برگزار کنیم.

به گزارش ایمنا؛ دوازدهمین دوره نمایشگاه صنعت امروز ۲۹ آذر ماه گشایش و تا ۲ دی ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان برپا است در این دوره از نمایشگاه ۱۳۷ مشارکت‌کننده از استان‌های اصفهان، آذربایجان شرقی، تهران، سمنان، خراسان رضوی، البرز و آذربایجان غربی و نمایندگان فروش محصولات و خدمات از کشورهای چین، کره، ترکیه، آلمان و رومانی در فضایی به مساحت ۹۳۰۰ مترمربع و در قالب چهار سالن نمایشگاهی گرد هم آمده اند و در این میان می‌توان به حضور شرکت‌ها و مجموعه‌های شاخصی چون کنترل افزار تبریز، ماشین سازی دیانی، پمپاک، طراحی و مهندسی پژواک صنعت آرمان، قالب‌های بزرگ صنعتی سایپا، ماشین‌افزار آذربایجان، توسعه بازرگانی ابراهیم، پردیس صنعت راهسازان زاگرس، سپاهان لیفتر، شرکت صنعتی آما، هوایار، توان‌جم، صنایع ماشین ابزارسازی مورچه خورت ماشین، ایران ترانس، گروه فنی مهندسی صبا، نوین صنعت مهاجر، آرافن نایین، الکتروجوش اصفهان، مهتاب تیام کوثر، ماشین سازی صفایی، ماشین سازی نادری و میهن جوش اشاره کرد.

مشارکت‌کنندگان این نمایشگاه در زمینه خدمات مهندسی، ماشین‌ابزار و ملزومات کارگاهی، تجهیزات صنعتی و کارگاهی و ابزار آلات مانند دستگاه‌های جوش، برش، لیزر، سیستم های هیدرولیک و پنوماتیک، لیفتراک و بالابرهای صنعتی، صنایع و خدمات وابسته کارگاهی و ایمنی بهداشت صنعتی (HSE)، ابزار دقیق، اتوماسیون صنعتی و نظافت صنعتی، به عرضه توانمندی‌ها و تازه‌های خود می‌پردازند. همچنین دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و سازمان‌ها حضور فعالی در این دوره دارند.

اضافه شدن زمینه فعالیت ابزار دقیق و اتوماسیون صنعتی، صنایع و خدمات وابسته کارگاهی و ایمنی و بهداشت صنعتی (HSE)، حضور چشمگیر شرکت‌هایی در زمینه سیستم‌های هیدرولیک و پنوماتیک و اختصاص سالن سوم نمایشگاه به صورت ویژه به ماشین‌آلات و دستگاه‌های سی. ان. سی خط تولید از مهمترین ویژگی‌های دوازدهمین سال برگزاری نمایشگاه صنعت اصفهان است.

۳۰ درصد مشارکت‌کنندگان نمایشگاه را تولیدکنندگان و ۲۵ درصد آن را تأمین کنندگان تشکیل می‌دهند. همچنین ۱۰ درصد مشارکت‌کنندگان در زمینه مواد اولیه و ۳۵ درصد در بخش بازرگانی فعال هستند. ۱۵ درصد از فضای مفید نمایشگاه نیز با همکاری شهرک‌صنعتی امیرکبیر به صنایع کوچک واگذار شده است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۹۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد