Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- ایرنا- دانشگاه رازی و پالایشگاه نفت کرمانشاه امروز چهارشنبه به منظور استفاده موثر از دستاوردهای علمی در پروژه های صنعت نفت، تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
یک تفاهم نامه همکاری امضاء شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در این نشست که در سرسرای اجتماعات شرکت پالایش نفت کرمانشاه برگزار شد، اقتصاد بیمار کشور را ناشی از دوری صنعت و دانشگاه دانست و گفت: برای پیشرفت کشور راهی جز پیوند علم با صنعت نیست و توسعه بدون نگاه علمی داشتن به پدیده ها، اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد ابراهیم اعلمی آل آقا خواستار توجه جدی دولت و بخش خصوصی به شرکت های دانش بنیان برای توسعه کشور شد و افزود: سالها است که از رابطه نزدیک صنعت و دانشگاه حرف می زنیم ولی درعمل ضعیف عمل شده است و امیدواریم این وضعیت تغییر کند.
شرکت دانش بنیان؛ شرکت های هستند که بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی به منظور افزایش علم و ثروت دست به اختراع، نوآوری و تجاری سازی نتایج تحقیق می زنند.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه پالایشگاه نفت کرمانشاه را نماد صنعت کرمانشاهیان که از سال های دور با آن خاطره دارند دانست و اظهار امیداوری کرد با واگذاری این پالایشگاه به بخش خصوصی و در ارتباط نزدیک با مراکز علمی شاهد انجام پروژه های نوآورانه و خلاقانه که مایه توسعه استان شود، باشیم.

** بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی نتیجه دوری صنعت و دانشگاه است
رئیس هیات مدیره شرکت پالایش نفت کرمانشاه نیز در این نشست یکی از شاخصه های توسعه را رابطه نزدیک صبنعت و دانشگاه دانست و گفت: دانش آموختگان بیکار جامعه نتیجه دوری صنعت و دانشگاه است.
سهراب براندیشه با بیان اینکه دانشگاه رازی باید در صنایع نفتی استان پایگاه عملیاتی داشته باشد، افزود: پیوند مباحث تئوری و علمی نخبگان دانشگاهی به علم روز، تجهیزات و آزمایشگاه های گران قیمت و مجهز در کنار واحد های عملیاتی و صنعتی، منجر به خلاقیت، نوآوری و صنعت جدید برای پیشرفت می شود.
وی با اشاره به واگذاری 60 درصدی پالایشگاه نفت کرمانشاه به بخش خصوصی گفت: شرکت نفت تابع محض قانون است.
براندیشه، اولویت مهم شرکت نفت را همکاری روز افزون با شرکت های دانش بنیان و دانشگاهیان در راستای ارتقاء بهره وری، تنوع تولید و افزایش ظرفیت تولید دانست.
پالایشگاه نفت کرمانشاه در سال 1301 در نفت شهر قصرشیرین با تولید 2 هزار بشکه نفت سبک در روز شروع به کار کرد و در سال 1313 با تولید پنج هزار بشکه نفت به شهر کرمانشاه انتقال یافت.
پالایشگاه نفت کرمانشاه در سال 95 با ظرفیت حدود 25 هزار بشکه نفت در روز و تولید پنج فرآورده اصلی نفتی در یک مزایده60 درصد سهامش به مبلغ 2هزار و 800میلیارد ریال به بخش خصوصی واگذار شد.

** واگذاری پالایشگاه یک نقطه عطف بود
مدیرعامل پالایشگاه نفت کرمانشاه نیز در این نشست واگذاری پالایشگاه را نقطه عطفی در تاریخ آن دانست و گفت: در سال های اخیر پالایشگاه کرمانشاه وضعیت خوبی نداشت.
ابراهیم باقری هدف از واگذاری پالایشگاه را ایجاد تنوع و خلاقیت در تولید محصولات نفتی، ایجاد صنعت جدید مرتبط با فرآوری های نفتی و افزایش حاشیه سود بیشتر دانست.
وی تغییر مدیریتی و مالی پالایشگاه نفت کرمانشاه از سیستم دولتی به بخش خصوصی را عامل رونق این صنعت در استان دانست و گفت: همکاری دانشگاه ها با شرکت نفت هر 2نهاد را منتفع خواهد کرد.
دانشگاه رازی اکنون با 9 دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و با بهره گیری از دانش و تخصص 10استاد، 49 دانشیار، 250 استادیار، 46 مربی و در مجموع 355 عضو هیات علمی در 39 گروه آموزشی و حدود 12 هزار دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از قطب های علمی و آموزشی غرب کشور است.
3209/3033 خبرنگار عباداله آذرگون** انتشاردهنده: فرزاد نویدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه