Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@01:31:09 GMT

نقشه کوچ عشایر ترسیم می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۷۳۸۲۶

نقشه کوچ عشایر ترسیم می شود

با استفاده از این نقشه کوچ می‌توان در مولفه‌هایی مانند تخصیص نیروی انسانی مورد نیاز یا منابع مالی به صورت عادلانه بر اساس شرایط بوم و جغرافیا رفتار کرد.

وی افزود: اختصاص معلم به فرزندان عشایر همواره با مشکلات متعددی از جمله کمبود نیروی تحصیلکرده در اعزام معلم به مناطق محروم روبرو بوده که برای تأمین آن از ۶۰۰ سرباز جهت آموزش دانش آموزان عشایر استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم وجود آمار دقیق از تعداد دانش آموزان عشایر در هر منطقه و ناهمگونی در مقاطع تحصلیلی این دانش آموزان از دیگر مشکلات تأمین نیاز به آموزش در عشایر است. بنابراین با طراحی و اجرای نقشه کوچ عشایر درصد باایی از این مشکلات حل خواهد شد.

سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور خاطر نشان کرد: براساس ماده ۴ اساسنامه مدارس عشایری که به امضای رییس جمهوری رسیده است، مسئولیت کلیه فعالیت‌های مدارس عشایری از قبیل: اداری، آموزشی و پرورشی که کوچ برون استانی یا برون منطقه‌ای دارند، بر عهده استان و منطقه مبدأ خواهد بود. به منظور تسهیل امور و دسترسی آسان دانش آموزان به فرآیند تعلیم و تربیت، مسئولیت اداره این نوع مدارس، با توافق استان یا منطقه مبدأ و مقصد، قابل واگذاری به استان یا منطقه مقصد است.

وی عنوان کرد: بر اساس قوانین آموزش و پرورش، دانش آموزان ملزم به گذراندن ۹ ماه آموزش در مدارس هستند، اما به علت سبک زندگی و کوچ دایم عشایر به مناطق مختلف، زمان شروع کلاس‌های درس برای دانش آموزان مشخص نیست بنابراین به منظور گذراندن ۸۰۰ ساعت تدریس برای این افراد، کلاس‌های جبرانی در روز‌های پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود.

سیفی اذعان داشت: هر ساله مشکلاتی در راستای آموزش در بین استان‌های همجوار و پذیرنده مانند استان خوزستان ایجاد شده و سطح خدمات آموزش و نیروی انسانی را با مشکل روبرو می‌کرد، اما در سال جاری با تدبیر معاونت آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش و تشکیل دو جلسه تخصصی در این ایام (قشلاق)، ۱۰ هزار دانش آموز عشایر کوچ رو از استان‌های همدان، کرمانشاه، ایلام و لرستان در مناطق مختلف استان خوزستان مستقر کرده و آموزش آن‌ها بدون اختلال ادامه دارد.

وی در پایان یادآور شد: اجرای طرح نقشه کوچ دانش آموزان هر یک از استان‌ها به فراخور شرایط موجود به منظور تسهیل در امر آموزش دانش آموزان عشایری در یک همگرایی و همبستگی، مسئولیت‌های مشترکی را بر عهده گرفتند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد