Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@00:44:32 GMT

روشي طلائي براي درمان سنگ کليه

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۸۹۷۲۸

روشي طلائي براي درمان سنگ کليه

خبرگزاري آريا - يک متخصص و جراح کليه در خصوص روش‌هاي جراحي و درمان سنگ کليه توضيحاتي را ارايه کرد.
حسين کرمي متخصص جراحي کليه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري فارس در خصوص روش خروج سنگ‌هاي کليه بدون انجام برش و شکاف جراحي اظهار داشت: امروزه PCNL درمان طلائي براي سنگ‌هاي بزرگ کليه و سنگ‌هايي که به سنگ‌شکني جواب نمي‌دهند، بشمار مي‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در خصوص مواردي بايد از روش PCNL براي خارج کردن سنگ‌هاي کليه استفاده کرد توضيح داد: طي چند دهه اخير از روش‌هايي نظير سنگ‌شکني با امواج صوتي براي از بين بردن سنگ‌هاي کوچکتر از دو سانتي‌متر و روش PCNL براي برداشتن سنگ‌هايي بزرگتر از دو سانتي‌متر استفاده مي شود که در اين 95 درصد از موارد مي‌توان سنگ کليه را بدون شکاف وسيع درمان کرد.
اين جراح کليه درخصوص مزاياي اين روش گفت: در اين روش نسبت به ساير روش‌ها بيمار درد کمتري را متحمل خواهد شد همچنين به دليل شکاف کوچک ايجاد شده بيمار پس از چند روز استراحت مي‌تواند زندگي روزمره خود را از سر گيرد.
کرمي درخصوص عوارض اين روش جراحي گفت: در اين روش ممکن است از محل سوراخ شده در پهلوي بيمار ترشحات ادراري خارج شود، همچنين تب و لرز از ديگر عوارض اين جراحي است که در صورت مشاهده اين عوارض بيمار بايد با پزشک خود مشورت کند که براي برطرف کردن اين عارضه پزشک با يک عمل سرپايي اقدام به کارگذاشتن لوله حالب اين عارضه را برطرف مي‌کند اما بطور کلي اين نوع جراحي از عوارض بسيار کمي برخوردار است.
به گزارش خبرگزاري فارس، سنگ کليه يکي از بيماري‌هايي است که بر اثر اتصال مواد معدني، اسيدها و نمک‌ها در داخل کليه به‌وجود مي‌آيد. اين سنگ‌ها در کليه قرار دارند و مي‌توانند گاهي اوقات موجب انسداد دستگاه ادراري شوند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران