Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - رقم مصوب بودجه در هفت ماه نخست سال ۹۶ حدود ۲۰۵ هزار میلیارد تومان بوده است که در این مدت حدود ۷۵.۸ درصد از منابع و ۷۳.۶ درصد از مصارف آن محقق شده است.
اتاق بازرگانی تهران طی گزارشی به عملکرد بودجه ای دولت در هفت ماهه امسال پرداخت؛براساس این گزارش، کسری بودجه عمومی دولت در این مدت هفت ماهه حدود ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ هزار میلیارد تومان است.
بیشترین رشد عملکرد اجزای منابع در هفت ماه نخست سال ۱۳۹۶ نسبت به هفت ماه نخست سال ۱۳۹۵، مربوط به واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای (رشد ۵۷ درصدی) بوده است. در این مدت درآمدها نسبت به مدت مشابه سال قبل شش درصد رشد داشته است.
در هفت ماهه نخست سال ۱۳۹۶ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، سهم کمتری از درآمدهای نفتی به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است (۴ درصد). در حالی که بر اساس بودجه مصوب این نسبت باید بیش از ۷۱ درصد باشد.
در بخش مالیات‌های مستقیم، میزان تحقق عملکرد دولت نسبت به بودجه مصوب ۷ ماهه نخست سال ۹۶، حدود ۸۰ درصد بوده است. درآمد دولت از مالیات‌های مستقیم در هفت ماه نخست سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶ درصد کاهش پیدا کرده است.
همچنین درآمد دولت از مالیات‌های غیرمستقیم در هفت ماه نخست سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۳ درصد رشد داشته و به ۲۶.۵ هزار میلیارد تومان رسیده است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد