Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای امنیت کشور آذربایجان خواستار حضور فعالان اقتصادی و صنعتی ایران در کشورش شد و بر لزوم افزایش همکاری امنیتی دو کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمود واعظی، رییس دفتر رییس‌جمهور در دیدار با رامیز مهدی‌اف، رییس دفتر رییس‌جمهور  و دبیر شورای امنیت کشور آذربایجان، روابط و همکاری های ایران و آذربایجان را رو به گسترش و مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه امروز شاهد پیشرفت و عملیاتی شدن توافقات و پروژه های مشترک همکاری دو کشور از جمله ساخت کارخانه خودروسازی در آذربایجان و همکاری‌ها در بخش انرژی، حمل ونقل و ترانزیت و صنعتی و تجاری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به ضرورت پیگیری موضوع استفاده از ارزهای ملی برای ایجاد جهش در روابط و همکاری های اقتصادی و تجاری تهران – باکو،  افزود: باید از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در دو کشور در راستای گسترش همه جانبه مناسبات تجاری و اقتصادی استفاده کرده و در جهت شناسایی زمینه های جدید همکاری تلاش کنیم.

واعظی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده انتقال تجربیات و تکنولوژی خود به جمهوری آذربایجان بوده و برای توسعه روابط و همکاری های سیاسی، فرهنگی، تجاری و اقتصادی و اجتماعی با این کشور هیچ محدودیتی قائل نیست.

رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به بحران ها و شرایط حساس منطقه بر ضرورت حفظ هوشیاری و مراقبت از امکان نفوذ تروریست های رانده شده از عراق و سوریه در دیگر کشورهای منطقه تاکید کرد.

واعظی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران حل و فصل مسالمت آمیز مناقشات و اختلافات منطقه ای و حفظ تمامیت ارضی کشورهای اسلامی را حائز اهمیت می داند، خاطرنشان کرد: دولت ها و ملت های منطقه می توانند با توسعه روابط دوستانه و برادرانه فرصت مداخله در امور کشورهای منطقه را از بیگانگان سلب کنند.

رییس دفتر رییس جمهور  و دبیر شورای امنیت کشور جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار با اشاره به روابط خوب و صمیمانه دو کشور خواستار توسعه همه جانبه مناسبات و همکاری های تهران – باکو و تلاش برای تسریع در اجرای توافقات فی مابین شد.

مهدی‌اف با اشاره به اهتمام و تاکید روسای جمهور ایران و آذربایجان بر توسعه هرچه بیشتر روابط و همکاری های همه جانبه، تلاش برای تسهیل شرایط در مسیر گسترش مناسبات را حائز اهمیت دانست.

وی با اشاره به قصد آذربایجان برای ایجاد کشت و صنعت مدرن کشاورزی و پارک های صنعتی، خواستار مشارکت و حضور فعالان اقتصادی، کشاورزی و صنعتی ایران در این مراکز شد.

دبیر شورای امنیت کشور جمهوری آذربایجان با بیان اینکه ایران و آذربایجان در بسیاری از مسائل منطقه‌ی و بین المللی دیدگاه های مشترکی دارند، بر ضرورت تقویت همکاری نهادهای امنیتی دوکشور در راستای مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و تلاش مشترک برای تامین و تحکیم صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی