Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس فراکسیون زنان با اشاره به دیدار این فراکسیون با مراجع در قم گفت: در این دیدار علما از ما خواست درخواستهایمان را مکتوب به آنها ارایه دهیم تا در هر مورد استفتاء بدهند.

پروانه سلحشوری، رییس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به دیدار هفته گذشته این فراکسیون با علما و مراجع تقلید در قم به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: وجود روحانیت برای جامعه لازم و ضروری است و ما همواره به حمایتها و ارشادهای علما و مراجع عظام تقلید نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: ما در دیداری که با علما و مراجع عظام تقلید در قم داشتیم هدفمان این بود که بگوییم در سطح جامعه چه می گذرد و فقط اولویت جامعه زنان را مطرح نکرده ایم بلکه دغدغه ها مشکلات و آسیبهایی را که در حال حاضر در جامعه موجود است را با علما در میان گذاشتیم.

 

وی ادامه داد: در این دیدار بر این موضوع تاکید کردیم که در حال حاضر فاصله اجتماعی در جامعه زیاد شده است و احتمال اجتماعی به همان نسبت کم شده است و روحانیت باید به کمک جامعه بیایند که این فاصله کم شود و اعتماد مردم نیز برگردد.

 

رئیس فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: در واقع ما از علما خواستیم راهکارهایی را به ما ارایه دهند تا بتوانیم برای این شرایط جدید راهکارهای جدی ارایه دهیم.

 

وی با اشاره به سخنان آیت الله بطحایی گلپایگانی گفت: آقای بطحایی بر این موضوع تاکید کرد که فقه ما پویاست ولی نیاز به فقیه پویا داریم و علمای دیگر نیز از ما خواستند که درخواستهایمان به صورت مکتوب ارایه دهیم تا آنها براساس این درخواستها استفتاء ارایه دهند.

 

این نماینده مردم تهران در خانه ملت خاطرنشان کرد: ما در بحث ازدواج کودکان از آیت الله مکارم شیرازی درخواست فتوا کردیم که ایشان در استفتایی که به ما ارایه داده اند بر این موضوع تاکید کرده اند که علاوه بر بلوغ جسمی بلوغ عقلی و فکری نیز باید باشد و همین فتوی کمک بزرگی به ما خواهد کرد.

 

وی بیان کرد: ما در موضوعات دیگر نیز که عمدتاً از اولویتهای جامعه و دغدغه های مردم نشات می گیرد در آینده در علما استفتاء خواهیم کرد.

پایان پیام/33

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، با روکیا، معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار کرد.

در این دیدار که به پیشنهاد معاون نخست وزیر اوگاندا در محل معاونت زنان برگزار شد، خزعلی ضمن اشاره به سوابق همکاری دو کشور گفت: بین ایران و اوگاندا همواره ارتباط و مناسبات خوبی وجود داشته است؛ در سازمان ملل نیز همکاری خوبی داشته‌ایم که امیدواریم این همکاری تداوم و بهبود یابد.

در ادامه ایشان به رشد چشمگیر زنان ما در زمینه‌های مختلف خصوصاً علمی و بهداشتی اشاره کرد و افزود: در بخش‌های کارآفرینی، صنایع دستی و مشاغل خانگی نیز زنان ما توانسته اند کارگاه‌های کوچک و بزرگ را راه‌اندازی کنند.

وی افزود: ما می‌توانیم در همه این زمینه‌ها با یکدیگر مشارکت داشته باشیم. همچنین در زمینه فقرزدایی، تغییرات اقلیمی و تحریم‌ها نیز می‌توانیم کنار یکدیگر باشیم و جبهه متحدی را تشکیل دهیم.

خزعلی در ادامه به برخی سیاست‌ها و برنامه‌های حمایتی دولت برای بانوان نظیر مشاغل منعطف، ۹ ماه مرخصی زایمان، کسر موظف برای مادران دارای کودک زیر ۶ سال، سپردن نفقه به مرد و قوانین مربوطه اشاره و افزود ما معتقدیم برابری جنسیتی همیشه به نفع زنان نیست و اقتضائات جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد.

وی ابتکار عمل رییس جمهور کشورمان در طرح ایده جنبش تعهد به خانواده را معرفی و از معاون نخست وزیر اوگاندا دعوت به پیوستن به آن نمود که مورد استقبال ایشان قرار گرفت. روکیا تصریح کرد کشور ایشان با همجنسگرایی به شدت برخورد و آن را جرم‌انگاری کرده است.

خانم روکیا در این دیدار گفت: به شما به خاطر احراز سمت معاون رئیس جمهور تبریک می‌گویم. این نشان دهنده پوشالی بودن تبلیغات واهی علیه زنان ایران است چرا که ادعا دارند زنان در ایران نمی‌توانند به جایگاه‌های عالی برسند.

وی افزود: ما می‌توانیم در زمینه‌های مختلف توانمندسازی زنان اعم از علم و فناوری، بهداشت و سلامت، صنایع دستی … با یکدیگر همکاری داشته باشیم. وی به اقدامات کشورش در حمایت از ورود بانوان به مجلس و دانشگاه اشاره نمود اما از فشار مضاعف بر زنان ناشی از مسئولیت‌های شغلی و وظایف منزل ابراز نارضایتی نمود.

در پایان طرفین بر توسعه همکاری‌های مشترک توافق کردند.

کد خبر 6092899

دیگر خبرها

  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • خانواده نقش موثری در موفقیت علما دارد
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • ۵۸ درصد صهیونیست‌ها خواستار برکناری فوری نتانیاهو هستند
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد