Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:رییس بنیاد فارس المومنین با بیان اینکه قرآن کریم و روایات دومنبع اصلی برای شناخت و دریافت دین به شمار می‌روند، گفت: حفظ دین مهمتر از صیانت مال و جان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر علوی تهرانی رییس بنیاد فارس المومنین، جمعه شب در مراسم جشنی که به مناسبت میلاد با سعادت محدث والامقام حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در مصلی بزرگ این آستان برگزار شد، گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: هر کاری که انجام می‌‌دهید، منت نگذارید و اجر خود را با منت گذاری ضایع نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین خداوند منت گذاری را یک عمل منکر و مذموم معرفی می‌کند اما همین خداوند در مساله دین بر انسان منت می‌گذارد و می‌فرماید: خداوند بر شما منت گذاشت و از بین شما کسی را مبعوث کرد تا هدایت شوید؛ این منت گذاری حضرت حق بیانگر اهمیت دین است.

حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی با تاکید بر اینکه انسان باید مراقب دین خود باشد، ابراز کرد: در دوره غیبت بی دینی فراوان است و خطورات بسیاری دین انسان را تهدید می‌کند برای همین انسان باید به شدت مراقب دینش باشد.

استاد سطح عالی حوزه علمیه با اشاره به اینکه در دوره غیبت کبری خداوند دین دینداران را مورد امتحان قرار می‌دهد، اظهار داشت: در دوران غیبت کبری بسیاری از مردم که به امامت امام زمان(عج) ایمان داشتند دست از حضرت برداشته و دین را رها می‌کنند برهمین اساس مراقبت از دین برای دینداران بسیار حائز اهمیت است.

رییس بنیاد فارس المومنین با استناد به کلام امیرمومنان علی(ع) مبنی براینکه سلامت دین در نزد ما از هر چیز دیگر محبوب‌تر است‌، گفت: سلامت دین با سه مساله حفظ می‌شود، نخست انسان دیندار باید دین خود را از منبع آن دریافت کند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم و روایات دومنبع اصلی برای دریافت دین به شمار می‌روند، عنوان کرد: اگر کسی دین خود را از این دو منبع دریافت کند هرگز ایمانش دست خوش تزلزل نشده و کمترین آسیبی به دینش وارد نمی‌شود اما اگر انسان دین خود را از زبان دیگران گرفته باشد همان دیگران دینش را از چنگش خارج می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین علوی تهرانی با اشاره به دومین راهکار برای سلامت دین، ابراز کرد: اگر بین دنیا و دین انسان تعارضی ایجاد شود لازم است انسان دنیای خود را فدای دین کند تا دینش باقی بماند همچنین این امر در مال و جان نیز صادق است.

استاد سطح عالی حوزه علمیه ادامه داد: امیرمومنان علی(ع) فرمودند: اگر بلایی به شما رسید مالتان را فدای دینتان کنید اما اگر حادثه‌ای در دینتان ایجاد شد جانتان را فدای دینتان کنید زیرا کسی نابود می‌شود کسی است که دینش نابود شده باشد.

رییس بنیاد فارس المومنین عرضه دین به کارشناس مربوطه را سومین راهکار در سلامت دین بیان کرد و گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) دین خود را بر امام هادی(ع) عرضه کردند تا به سلامت عقاید و باور دینی خود یقین پیدا کنند و امام به ایشان فرمودند: به راستی که از دوستان حقیقی ما هستی؛ امروز دین انسان باید مستند باشد چرا که دوره تشیع ارثی گذشته است.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

کد خبر 6088407 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی