Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجوز ساخت طرح‌های تبدیل متانول به پروپیلن و الفین‌ها(MTO ) مدرن ترین تکنولوژی جهان در چابهار صادر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، فرناز علوی در جلسه با کارشناسان پتروشیمی اظهار کرد: مجوز ساخت طرح‌های تبدیل متانول به پروپیلن و الفین‌ها در برخی شهرها از جمله چابهار صادر شده است، فعالیت اجرایی طرح‌های پتروشیمی دارای مجوز همگام با آماده سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مناطق مورد نظر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی افزود: اغلب طرح‌های تایید شده برپایه واحد متانول یک هزار و 650 تنی و تعدادی نیز با توجه به زنجیره‌های تکمیلی خود، برپایه متانول یک هزار و 850 تنی و یک میلیون تنی طراحی شده اند؛ که متانول تولیدی در آنها به طور کامل در فرآیند استفاده شده و به الفین تبدیل می‌شود.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به این که حمایت از ساخت داخل به صورت کلان در سیاست‌های راهبردی توسعه کشور در همه صنایع در نظر گرفته شده است، گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز به استفاده از تولیدات داخلی برای تامین تجهیزات طرح‌ها تاکید دارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه یکی از دستاوردهای دوران تحریم، حرکت همگام پژوهشگران و محققان با شرکت‌های تولید کننده برای رفع موانع تولید مواد مورد نیاز مانند تأمین کاتالیست‌هایی که دسترسی به آنها محدود شده بود یا مواد شیمیایی کمیاب بوده است.

علوی با بیان این که همکاران در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با توفیق در تولید مواد شیمیایی مرتبط از توقف تولید واحد‌های پتروشیمی جلوگیری کردند، تصریح کرد: مسیر پژوهش و فناوری در تمام دنیا مسیری پرهزینه و طولانی است و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توانسته با موفقیت اقدامات بزرگی را در زمینه تولید کاتالیست و تجاری سازی فرآیندهای نوین و پشتیبانی از فرآیندهای موجود انجام دهد.

وی افزود: حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راهبرد تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات میانی صنعت پتروشیمی، منجر به حرکت محققان به سمت تولید مواد شیمیایی و کاتالیست‌ها شده و خوشبختانه برنامه پژوهش با مسیر تولید و توسعه آتی صنعت همسو است و شرکت‌ها از نتیجه فعالیت پژوهشگران منتفع می شوند.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که شرکت ملی صنایع پتروشیمی گزارش آخرین دستاوردهای شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را در اختیار فعالان صنعت پتروشیمی قرار می‌دهد، گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی فعالان این صنعت را تشویق می‌کند تا از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند که هم سبب کاهش هزینه‌ها و هم دسترسی مداوم به تجهیزات و مواد شیمیایی می شود.

گفتنی است عمده محصولات پتروشیمی‌های با خوراک گاز بر پایه دو خوراک متان و اتان است که خوراک متان محصولاتی چون متانول، اوره و آمونیاک را تولید می‌کند و از خوراک اتان محصولاتی چون پلی پروپیلن و پلی اتیلن که مبنای محصولاتی هستند که به آنها پلاستیک اطلاق می‌شود، تهیه و تولید می‌شوند.

در تکنولوژی MTO، مستقیما و بدون نیاز به خوراک اتان، محصولات پلاستیکی از خوراک متان طی مراحل تولید متانول و الفین تولید می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان