Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلت ارسال چکیده مقالات دومین کنگره ملی نماز و سلامت روان تمدید شد.

به گزارش  خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا  نظر به درخواست اساتید و اعضای هیئت علمی برخی از دانشگاه‌ها  تاریخ برگزاری دومین کنگره ملی نماز و سلامت روان به تاریخ 8 و 9 اسفندماه سال 1396 تغییر یافت تا فرصت بیشتری برای مشارکت در ارسال مقالات وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه این گزارش بر این اساس مهلت ارسال چکیده مقالات دومین کنگره نماز، سلامت روان و تعالی خانواده تا تاریخ 8 بهمن ماه 96 تمدید شد. همچنین با اهتمام ریاست و دبیر علمی کنگره مقالات منتخب در isc ثبت می‌‌شوند و همچنین مقالات برتر در مجلات علمی پژوهشی چاپ خواهند شد.

دومین کنگره نماز، سلامت روان و تعالی خانواده، توسط مرکز خدمات روان‌شناسی و مشاوره احیا، دانشگاه الزهرا(س) و ستاد اقامه نماز و با مشارکت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، دفتر مشاوره وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به منظور توسعه و ترویج و پژوهش مبانی علمی روانشناسی مبتنی بر نماز و توسعه پژوهش‌های روانشناختی برگزار می‌شود.

ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی روانشناسی در زمینه‌های کنگره، تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی در سطح ملی، ارتقاء سطح دانش وآگاهی روانشناسی جامعه روانشناسان کشور در زمینه‌ها و موضوعات کنگره، ترویج و اهمیت روان‌شناسی علمی در کشور ، تبادل اطلاعات در زمینه آموزش و مفاهیم روانشناسی در دانشگاه‌های کشور و تبادل اطلاعات در زمینه مسائل پژوهشی در حوزه‌های سلامت روان در کشور از اهداف این کنگره است. 

همچنین نماز و کاهش اضطراب، نماز و درمان افسردگی، نماز و استحکام روابط خانوادگی، نماز و تنظیم هیجانی، نماز و انضباط ذهنی، نماز و تقویت اراده نماز و نیاز فطری انسان، نماز و تعاملات بین‌فردی، نماز و چهره‌گشایی، نماز و دل‌آرامی، نماز و رفتارهای معقول اجتماعی، نماز و نظم‌پذیری، نماز و تقویت تاب‌آوری، نماز و احساس خوشایند کودکان، نماز و بازداری رفتاری، نماز و سبک فرزندپروری از جمله محورهای دومین کنگره نماز، سلامت روان و تعالی خانواده است. 

انتهای‌پیام/

R1392/P1439/S4,37/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت

اکنون رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می‌گوید که اگرچه در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان شناسایی و منتشر شد و این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشته، چراکه هنوز این روانشناس‌نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

طبق ماده پنج قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاوران و روانشناسان برای هرگونه اشتغال در حرفه خود باید دارای‌ پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند.

اما خرداد سال ۱۴۰۱ بود که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اسامی افراد غیر روانشناس و بدون مجوز را در قالب سه لیست منتشر کرد که در نوبت اول ۱۴۴ نفر، نوبت دوم ۶۱ نفر و در نوبت سوم ۲۱۹ فرد یا صفحه مجازی که به صورت غیرقانونی در حیطه روان‌شناسی فعالیت می‌کردند را شامل می‌شد؛‌ این اعداد رقمی بالغ بر ۴۵۶ فرد یا صفحه مجازی بود که نه تنها مجوز و پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نداشتند بلکه برخی تحصیلات مرتبط با روانشناسی نیز نداشتند.

در همان زمان رئیس وقت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه اسامی اعلام شده از بین ۴۵۰۰ روانشناس‌نما شناسایی شده منتشر شده و اسامی باقی روانشناس‌نماها به زودی منتشر می‌شود، از ارسال این اسامی به قوه قضائیه خبر داد و گفت: هم اکنون بر قوه قضائیه واجب است به این موضوع ورود کرده، این افراد را فرا بخواند و احضار کند.

اما، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به فعالیت روانشناسان نماها اظهار می‌کند: در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شناسایی و منتشر شد؛ این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشت چراکه هنوز این روانشناس نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: اگرچه این روانشناس نماها معرفی شدند اما اتفاق خاصی درخصوص توقف فعالیت آن ها نیفتاده است، این در حالی است که مهم‌ترین عاملی که می‌تواند بر توقف فعالیت روانشناس‌نماها اثرگذار باشد، ارتقای سواد سلامت روانی جامعه است، به عبارتی دیگر مردم باید به قدری آگاهی‌شان افزایش پیدا کند تا بتوانند روانشناسان واقعی را از روانشناس نماها تشخیص دهند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: افزون بر آن مردم می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، روانشناسان دارای پروانه را شناسایی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت