Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه بحث نگهداری راه ها مهمتر از احداث خود راه است چرا که بر اثر حجم زیاد عبور و مرور ممکن است این راه آسیب ببیند و نیازمند نگهداری و راهداری بیشتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از خبرلنده، امروزه توسعه راه های اصلی و فرعی به خصوص راه های روستایی یکی از مهمترین اولویت های دولت های مختلف به شمار می آید و با نگاهی کوتاه به محورهای مواصلاتی استان کهگیلویه وبویراحمد و سایر استان های کشور شاهد حجم عظیمی از حضور دستگاه های راه سازی برای توسعه راه ها و بزرگ راه ها هستیم که در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی راه ها، کاهش میزان سوخت و وقت استفاده کنندگان از راه ها و کاهش میسر انتقال و ترانزیت کالا ها مهمترین هدف از ایجاد این راه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

بدون شک وقتی میلیاردها تومان صرف احداث این همه راه می شود بحث نگهداری و راهداری این راه ها بعد از تحویل مهمترین بخش به شمار می آید که وظیفه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

جاده های شهری و روستایی نیز از این قائده مستثنی نبوده و پس از آسفالت و تکمیل نیازمند راهداری هستند که گویا در این حوزه در شهرستان لنده چندان به راه های روستایی آسفالته اهمیت داده نمی شود که صد البته حرف مسئولان هم کمبود اعتبارات است.

 

 

با نگاهی گذارا به جاده لنده به وحدت آباد به خصوص در نزدیکی روستای مورجن شاهد خالی شدن و تخریب آسفالت جاده اصلی روستاهای بخش موگرمون هستیم که شاید با اقدام ناچیز راهدای و ریختن چندین سرویس مخلوط و جانمایی سنگ های بزرگ در کنار دره های فصلی که عامل تخریب جاده هستند بتوان از تخریب بیشتر آن جلوگیری کرد.

 

 

 

 

این جاده مسیر اصلی بیش از 15هزارنفر عشایر و 3 تا 5هزارنفر جمعیت روستایی و هزاران نفر گردشگر در فصول مختلف سال است که اگر هرچه سریعتر اقدامی در خصوص نگهداری آن نشود شاید کار جابجایی تعداد استفاده کنندگان از این راه واقعا برای مسئولان سخت خواهد بود.

 

 

انتظار می رود مسئولان حوزه راهدای شهرستان لنده امروز با کمی تدبیر و تدبر نسبت به پر کردن دره کنارگذر این محور از بروز فاجعه ای بزرگ از هم اکنون جلوگیری کنند و به قول معروف علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد تا فردا نیاز به حجم عظیمی اعتبار بعد از تخریب آن نباشد.

 

 

جاده ای که امروز تنها با چندین سرویس مخلوط و جانمایی سنگ های بزرگ قابل تعمیر است فردا با هزینه های چندصد میلیونی غیر قابل تعمیر خواهد بود.

 

 

 

 

شهرستان لنده دارای دو بخش مرکزی و موگرمون و دارای 22هزارنفر جمعیت و 80 روستای دارای سکنه می باشد و در فاصله 208کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد واقع شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان از احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در ۱۰ شهرستان استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری، حسن شهبازی اظهار کرد: در سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفتیم.

وی افزود: با احداث این میزان راه روستایی ۴۵۲۲ خانوار از راه آسفالته بهره‌مند شدند.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان خاطرنشان کرد: با احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی، شاخص برخورداری روستاهای استان از راه آسفالته در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

شهبازی بیشترین میزان احداث راه روستایی در سال گذشته را در شهرستان سقز با ۳۰.۵ کیلومتر اعلام کرد و گفت: شهرستان سقز با وجود اینکه دومین شهرستان بزرگ استان است اما از لحاظ آسفالت راه‌های روستایی در رده‌های آخر قرار دارد.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانستیم بیشتر از این میزان را محقق کنیم.

رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تأمین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تأمین قیر بر عهده سازمان راهداری است.

وی اضافه کرد: برای سال جاری احداث ۱۹۷ کیلومتر راه روستایی در استان هدف گذاری شده است.

به گزارش ایمنا، استان کردستان ۶۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

کد خبر 750942

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت بارش‌های سیل‌آسای سراوان به آسفالت معابر
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • مصدوم شدن ۲۰۷ نفر در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • مصدومیت ۲۰۷ نفر در ۷۲ ساعت گذشته در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس