Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ هوشنگ بازوند روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و اشتغال استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات امید استانداری با بیان اینکه بودجه سال 97 کشور یک بودجه کاهشی است که این کاهش شامل تمام استان ها می شود، افزود: در این میان بودجه سال 97 استان کرمانشاه نیز یک روند کاهشی داشته است که این کاهش با توجه به نرخ بالای بیکاری در کرمانشاه، قابل قبول نیست و برای اصلاح آن نیازمند رایزنی و پیگیری مداوم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: اصلاح این بودجه در صحن مجلس با توجه به رقابت فشرده میان استان ها، کاری بسیار دشوار است و باید در فرصت باقی مانده از طریق رایزنی با سازمان برنامه و بودجه و از طریق اصلاحیه این کاهش جبران انجام شود.
وی گفت: کاهش بودجه عمرانی کشور در سطح کلان یک تصمیم قابل پذیرش است ولی نباید این میزان کاهش بودجه عمرانی استان، بالاتر از میانگین کشوری باشد.
استاندار کرمانشاه یادآور شد که در بودجه سال 97 دو ردیف به مناطق زلزله زده و بافت فرسوده اختصاص داده شده که طبق توافق قبلی قرار است این ردیف ها به کرمانشاه اختصاص داده شود و برای اطمینان بیشتر باید با رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه‌ ریزی از طریق اصلاحیه حتما نام کرمانشاه در این ردیف گنجانده شود.
بازوند اظهار کرد: رقمی که برای درآمدهای مالیاتی استان در نظر گرفته می شود باید با توجه به واقعیت های اقتصادی استان و به صورت کاملا کارشناسی تعیین شود.
وی افزود: استان کرمانشاه دارای نرخ بالای بیکاری است و در این شرایط وضعیت درآمدهای استان مطلوب نیست و تحقق این درآمدهای مالیاتی باید به شکلی باشد که به مردم، تولیدکنندگان و صنعتگران فشار نیاید زیرا این کار با روح ستاد تسهیل مغایرت دارد.
وی یادآوری کرد که تعیین بودجه بر اساس درآمد، هزینه، در صورتی کارشناسی است که زیرساخت های استانی در یک شرایط عادلانه فراهم شده باشد.
او گفت: استان های دیگر در طول سال های جنگ زیرساخت های خود را با ارز هفت دلاری فراهم کرده اند و در آن دوران کرمانشاه از این موهبت محروم بود و حتی زیرساخت های موجود هم تخریب شد و در این شرایط باید نظام درآمد، هزینه، باید با ضرایبی خاص در نظر گرفته شود و بخشی از درآمدهای مالیاتی استان های برخوردار، صرف توسعه استان هایی مانند کرمانشاه شود که در دوران جنگ محروم از ارز هفت دلاری بوده اند.
وی همچنین افزود: وصول درآمدهای مالیاتی در استانی که مشکل بیکاری دارد نباید به شکلی باشد که به تولیدکنندگان فشار بیاورد.
وی با بیان اینکه شورای توسعه استان کرمانشاه به زودی به ریاست وزیر کشور تشکیل و موضوع عقب ماندگی های استان به صورت ویژه دنبال می شود، گفت: این شورا فرصتی برای جبران کاهش بودجه استان از طریق ردیف های متفرقه است و نمایندگان و مدیران باید از فرصت ردیف های متفرقه به خوبی استفاده کنند.
او همچنین تصریح کرد: موضوع ایجاد بندر خشک در کرمانشاه در ابلاغیه وزارت کشور قید شده است که بسیار دلگرم کننده است.
وی افزود: از هفته آینده جلسه ستاد هماهنگی بازسازی مناطق زلزله زده جایگزین ستاد مدیریت بحران در مناطق زلزله زده می شود و نشست های این ستاد به صورت هفتگی دنبال می شود.
او گفت: تسهیلات و کمک های بلاعوض بسیار مناسبی برای بازسازی مناطق زلزله زده در نظر گرفته شده است که باید از این فرصت برای ایجاد اشتغال در استان در استان بهره گرفت.
وی افزود: پیمانکاران پروژه های مناطق زلزله زده باید از نیروهای بومی منطقه استفاده کنند تا بتوانیم از این فرصت برای اشتغال جوانان منطقه استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: دولت در زمینه زلزله اعتبارات بسیار مناسبی به استان کرمانشاه اختصاص داده است و مجمع نمایندگان نیز یک اصلاحیه بسیار خوب در این زمینه در مجلس داشته اند که جای تقدیر بسیار دارد.
بازوند اظهار کرد: شوک زلزله باعث شد مدیران دستگاه های مختلف به صورت شبانه روزی درگیر این حادثه بزرگ شوند و پیگیری ها برای افزایش بودجه دستگاه ها کمرنگ شود که با این وجود این دستگاه ها و به ویژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید این موضوع را با جدیت بسیار بیشتری پیگیری می کردند، البته هنوز فرصت هست و باید تلاش نمود از طریق ردیف های متفرقه این کسری ها جبران شود.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
3033خبرنگار و انتشار دهنده:فرزاد نویدی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده استان و نیز حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه همچون رودخانه آبشوران را حدود چهار هزار میلیارد تومان برآورد کرد.

محمد طیب صحرایی در نشست امروز(هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگردها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگردها از خارج از مرزها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگردها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محورهای کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محورهای استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سالهای گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحدهایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحدهای تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استانهای برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه نیز صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه همچنین تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

در ادامه این نشست، نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آبهای سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحدهای مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی  خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحدهای مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحدهای خود ترغیب شوند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است